П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Де і як на Львівщині ремонтують дороги

У Львівській області почали ремонт місцевих доріг загального значення. Такі дані дає Львівська облажержадміністрація. Далі розповість “Львів Майбутнього”.

Ремонт асфальтованого покриття роблять на окремих ділянках доріг  загального користування С140441 Нове Село – Болехівці, що на Дрогобиччині.

Ремонт робить підрядна організація МПП “НАРА” за кошти обласного бюджету.

Також ремонтують дорогу Східниця – Верхнє Синьовидне. Довжина нової дороги – 5 км. Ремонтні роботи доручили виконувати  ТзОВ “ОНУР”. За роботу вони отримають більш, як 156, 9 мільйона  гривень. 

Вартість одного кілометра дороги виходить 32 мільйони.

Такі дані дає прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На ділянках, де проходить ремонт, “ОНУР” обіцяє заміну дорожнього полотна, облаштування  кюветів та водозбірних труб. Також планують відновлення двох мостів, нову розмітку і забезпечення доріг новими дорожніми знаками.

Ремонтні роботи почалися 12 жовтня.

Нагадаємо, з початку 2018 року “ОНУР” отримала більше, як 200 державних замовлень вартістю 4,5 мільярда гривень. 152 з них – контракти зі Львівщиною.

Не так давно ця компанія почала будувати міст, вартістю 65 мільйонів гривень, на Сколівщині. Також “ОНУР” наприкінці серпня цього року закінчив будівництво 180-метрового мосту у Жидачівському районі. На це витратили майже 230 мільйонів гривень.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.