П’ятниця, 26 Квітня, 2024

ЛКП "Львівелектротранс" ввело в експуатацію 19 берлінських вагонів

Станом на сьогодні, 22 березня, у Львові введенно в експлуатацію 19 берлінських трамваїв, повідомляє видання “Львів Майбутнього” з посиланням на сайт Львівської міської ради. В ЛКП “Львівелектротранс” розповідають, що інженери та працівники ЛКП уже переобладнали 21 трамвайний вагон. Ці вагони було закуплено для міста Лева ще в другій половині минулого року. Повністю введено в експлуатацію уже 19 вагонів: саме вони зараз курсують на трамвайних лініях у Львові. Повідомляється також, що ще два берлінські трамваї мають переобладнану колісну базу. Зараз вони перебувають на завершальній стадії – етапі сертифікації перед випуском на трамвайні маршрути. 

Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП “Львівелектротранс”, зазначає, що найбільша кількість берлінських вагонів курсує на маршруті №3 (площа Соборна – Аквапарк). Ще 5 німецьких трамваїв курсує на маршруті №5 (від вулиці Миколайчука – Академія Мистецтв). Згідно з графіком в ЛКП “Львівелектротранс”, решту 9 вагонів із загальної кількості німецької техніки буде введено в експуатацію впродовж весняного періоду цього року. В потоному місяці випустять 2 трамваї, у квітні випустять 4 та ще 3 з’являться на вулицях Львова у травні. 

Також в ЛКП “Львівелектротранс” зазначають, що німецькі вагони також хочуть долучити до трамвайного маршруту №6. 

Принагідно нагадуємо, що незабаром весь комунальний громадський транспорт нашого міста обладнають Wi-Fi інтернетом. Станом на сьогодні в усьому транспорті “Львівелектротрансу” пасажири можуть використовувати безкоштовний безлімітний доступ до інтернету. Далі на черзі – АТП №1, в якому уже розпочали роботи з обладнання Wi-Fi інтернетом. Поки що на автобуси цього АТП уже встановили 85 точок доступу. Однак вже до середини наступного місяця у всьому громадському транспорті АТП має бути доступним безкоштовний безлімітний доступ до мережі.

Завершити процес обладнання автобусів цього АТП ІТ-фахівці мають до 16 квітня цього року.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.