Неділя, 28 Квітня, 2024

У Львові запрацює мотопатруль

В усьому світі практика роботи поліцейських службовців на мотоциклах є вже звичною справою, поки в Україні в окремих містах починають тільки з’являтися патрульні на мотоциклах. Україна тільки починає переймати досвід європейських та заокеанських колег. Нещодавно стало відомо, що і у місті Лева запрацює патрульна служба на “залізних конях”, пише “Львів Майбутнього”.  

Початково безпеку нашого міста охоронятимуть патрульні на 5 поліцейських мотоциклах, згодом їхня кількість має поступово зростати. Такий приклад львів’яни беруть участь з київських колег, яких спеціально приїжджали навчати фахівці з Канади. Зараз наші поліцейські в столиці переймають досвід від київських поліцейських і згодом будуть готовими працювати на вулицях Львова в будь-яку погоду за будь-яких умов.  

В чому перевага роботи патрульної служби на мотоциклах? Найголовніша перевага це – швидкість. Прибувати на місце скоєння злочину мотопатрульні зможуть набагато швидше, адже пересуватися на мотоциклах вулицями нашого міста простіше, аніж автомобілями.  

Наскільки ефективною буде робота мотопатрульних на вулицях міста побачимо згодом. Тоді, залежно від рівня їхньої роботи і від тієї ж ефективності, кількість патрульних на мотоциклах зростатиме. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.