Субота, 27 Квітня, 2024

У центрі Львова збудують сучасний готельний комплекс

Наприкінці минулого тижня депутати Львівської міської ради прийняли рішення про будівництво у центрі Львова сучасного готельного комплексу. Передбачено звести новітній центр на локації, що обмежена такими центральними вулицями міста – вул. П. Куліша, вул. Академіка А. Люльки, просп. В. Чорновола, вул. Медовою (фото – візуалізація). Таку інформацію оприлюднили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, 19 вересня у ЛМР було підтримано ухвалу “Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. П. Куліша, вул. Академіка А. Люльки, просп. В. Чорновола, вул. Медовою”, яка передбачає на зазначених вулицях зведення шестиповерхового будинку. Майбутній готель буде розміщено у самому центрі Львова, неподалік відомого торгово-розважального центру “Форум”. Платником у цій справі виступає Андрій Шурка.

Станом на сьогодні на території майбутнього готелю є будівля, яка підлягає ремонту. За документами, цю ділянку будуть викупляти, а те, що на ній – зносити. Усі будівельні роботи здійснюватимуть у кілька етапів: першочергово будуватимуть частину готельного комплексу зі сторони вул. Люльки, згодом – будівлю зі сторони пр. Чорновола і наостанок – від вул. Куліша. З усіма іншими деталями проєкту можна ознайомитись тут.

Отож, як же виглядатиме цей сучасний готельний комплекс у центрі Львова? Саме найменування “комплекс” передбачає, що це буде кілька будівель, об’єднаних спільною ідеєю. На території будуть міні-готелі, загальна кількість номерів у яких становитиме понад 200. Центральний вхід до готелю буде з вулиці Куліша, а для власників авто облаштують підземний паркінг. Крім того, господар цього об’єкта запевняє, що їх готельний комплекс – це 100 нових робочих міст для львів’ян. Тут передбачено створити заклади обслуговування, торгівлі та громадського харчування.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.