П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Українська поліція буде використовувати Opel Astra у якості патрульних авто

Автопарк української поліції значно розширюється. Тепер крім звичних Toyota Prius та Renault Duster патрулюватимуть вулиці і Opel Astra. Далі розповість “lviv-future”.

Національна поліція України планує закупити більше 820 нових патрульних автомобілів. Загальна вартість становитиме більше, як 480 мільйонів гривень.

Закупівлю патрульних машин розбили на 2 лоти. По першому поліція закупить 409 автівок OpeІ Astra за 241,5 мільйона гривень, а по другому – 413 одиниць Renault Duster на суму 241,7 мільйона.

Постачатиме автомобілі компанія “Спец-Ком-Сервіс”. Власниками цієї компанії є Сергій Калюша та Михайло Гордових.

МВС повідомляє, що ці поліцейські автомобілі будуть призначені для копів у сільській місцевості.

В наступному році по всій Україні планують запустити проєкт “Поліцейські офіцери громад”. Зараз він працює у 7 областях, і 254 поліцейські працюють в 206 громадах. З наступного року має бути близько 806 окремих територіальних громад. Участь у проєкті братимуть 32000 поліцейських.

Таку інформацію надає заступник голови МВС Сергій Яровий.

Поповнення поліцейського автопарку новими Opel Astra зумовлене тим, що в малих містах і селах потрібно підвищити швидкість реагування поліції на виклики громадян. Адже, на відміну від міст, у селах поліцейські пункти гірше забезпечені службовими автомобілями.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.