Четвер, 2 Травня, 2024

У Львові вирішують, чи потрібен у центрі міста багаторівневий паркінг?

У понеділок, 23 вересня, на сайті е-петицій було зареєстровано пропозицію будівництва у центрі Львова багаторівневого паркінгу. Автор петиції Юрій Романчук зазначив, що мешканці центральних вулиць міста та й інші люди, які щоденно приїжджають у центр на роботу (чи у інших справах), відчувають дискомфорт, який створюють припарковані авто.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, вищезазначена петиція в єдиній системі електронних петицій передбачає будівництво багаторівневого паркінгу на вул. Куліша з виїздом на пр. Чорновола. Автор петиції зазначає, що в ідеалі цей паркінг мав би бути на 1000 автомобілів. Також, однією з важливих умов цього проєкту, є те, щоб паркінг перебував у комунальній власності.

За твердим переконанням пана Юрія, паркінг на Куліша був би ідеальним варіантом вирішення проблеми з паркуванням у Львові, адже, по-перше, цей паркінг був би в самому центрі міста, по-друге, тут знаходяться великі торгові центри “Магнус” та “Форум”, біля яких практично ніколи не можна припаркуватись. Тим паче, у цей район завжди з’їжджаються туристи та й львів’яни, аби погуляти, тут зосереджено чимало робочих міст населення Львова і області. Тому проблема з паркуванням завжди актуальна, а будівництво паркінгу тут її вирішило б.

Також Юрій Романчук зазначив, що замість того, аби у Львові будувати ще один черговий готель, влада міста нехай би вирішила більш гострі проблеми, зокрема раціонального паркування. Адже у місті Лева готелів достатньо, а от багаторівневого паркінгу у центрі, що справді необхідно, немає. Зазначимо, наприкінці минулого тижня, 19 вересня, у Львівській міській раді прийняли рішення про будівництво готельного комплексу, який буде обмежено вулицями Куліша, Академіка А. Люльки, Медовою та пр. Чорновола.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.