П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Чим дивуватиме "Чорна п'ятниця" цього року?

“Чорна п’ятниця” – добра щорічна традиція, на яку з нетерпінням чекають всі – не тільки любителі частих покупок, а й пересічні покупці. Всі ми любимо приємні знижки та акції, які дозволяють за значно нижчою ціною придбати омріяну річ, купити те, на що впродовж цілого року задивляємось у вітринах крамниць чи оглядаючи численні сторінки інтернет-магазинів.  

“Чорна п’ятниця” в інтернет-магазині Стилус 

черная пятница

Інтернет-магазин Стилус також традиційно долучається до всесвітньої акції на всі товари – тут чорна п’ятниця стартує 29 листопада і триватиме не один, а кілька днів. За цей час можна підібрати чудовий гаджет не тільки для себе, а й у подарунок друзям та сім’ї, адже зовсім небагато часу залишається до Нового Року.  

“Чорна п’ятниця” в інтернет-магазині Стилус – це нагода не тільки вигідно, а й зручно зробити купівлю. Адже не доведеться стояти у довжелезних чергах біля самих вітрин, аби оглянути асортимент магазину, та біля самої каси. Всі поспішають придбати омріяний товар за вигідною ціною, еге ж? Натомість в інтернет-магазині все набагато простіше – головне, не тягнути час і встигнути зробити покупку.  

Кількість охочих придбати товар за знижкою в “Чорну п’ятницю” тільки росте, тож радимо вже приглядатися до гаджету, який плануєте придбати у всесвітній час знижок.  

Які товари можна буде придбати в інтернет-магазині Стилус в цьогорічну “Чорну п’ятницю”? 

Інтернет-магазин Стилус всіляко підтримує проведення “Чорної п’ятниці” в Україні – традиції, яку ми у 2013 році перейняли від американських друзів. Тож в дні проведення акції тут можна буде зробити вигідну купівлю багатьох гаджетів.  

На час “Чорної п’ятниці” в інтернет-магазині можна буде придбати популярну зараз техніку від компанії Apple зі знижкою аж до 30%. Така ж знижка в магазині буде діяти і на зарядні прилади для гаджетів.  

Значно більшу знижку – до 50% – інтернет-магазин Стилус пропонує на настільні ігри та на товари для риболовлі. Смартфони в часі “Чорної п’ятниці” в магазині Стилус можна буде купити зі знижкою до 30%, а телевізори – зі знижкою до 20%.  

Зазначимо, що в інтернет-магазині Стилус і без “Чорної п’ятниці” завжди ліберальні ціни на товари. Інтернет-магазин Стилус завжди користувався попитом серед користувачів через приємні ціни та гарний підхід до клієнтів. Тож “Чорна п’ятниця” тільки закріплює статус магазину Стилус як авторитетного сайту, на якому можна придбати потрібні речі за приємною ціною.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.