Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як правильно обрати хостинг: кілька порад тому, хто хоче відкрити інтернет-магазин

Погодьтеся: перед заснуванням власного бізнесу в інтернеті, необхідно ретельно розпланувати кожну деталь. При цьому надзвичайно велику роль відіграє вибір хостингу – місця розташування усіх файлів вашого інтернет-ресурсу в Інтернеті.

Чому так важливо правильно обрати хостинг підприємцеві-початківцю? Якщо ви плануєте розпочати власну справу і відкрити навіть невеликий інтернет-магазин, то саме від вибору хостингу буде залежати стабільність роботи сайту, а також його стійкість. Йдеться про те, який об’єм навантажень зможе “витримати” хостинг.

Безкоштовний хостинг – поганий варіант

хост

Обирати хостинг потрібно тільки серед платних варіантів – хостинг https://cityhost.ua/ зручний і доступний платний варіант, оптимальний для того, щоб започаткувати роботу інтернет-магазину. Однак в жодному випадку не треба обирати серед безкоштовних хостингів – таких в мережі також є вдосталь.

Безкоштовні хостинги погані тим, що створюють багато проблем для підприємця-початківця, який хоче заснувати інтернет-магазин. Недоліки безкоштовних хостингів є такими:

  • Велика кількість реклами. На таких хостингах, як правило, знаходиться велика кількість реклами, яку не можна відключити;
  • Відсутність гарантій. Безкоштовні хостинги не дають жодних гарантій щодо гарної і стабільної роботи інтернет-магазину, а відтак побудувати успішний бізнес вам не вдасться;
  • Можливість втрати інформації. Безкоштовні хостинги не можуть точно забезпечити те, що ваші дані буде збережено.

Тож, краще не брати до уваги безкоштовні хостинги – вони можуть звести ваші старання нанівець.

Від чого залежить вартість хостингу?

хост

Вартість хостингу залежить від технічних чинників – потужності обладнання, технічні характеристики серверів:

  • Потужність процесора;
  • Граничний обсяг – його дають під тариф, який ви оберете;
  • Обсяг оперативної пам’яті;
  • Кількість поштових скриньок;
  • Версія програмного забезпечення, яке буде використовуватися.

Звісно, потрібно звернути також увагу на те, що в різних компаніях за одні і ті ж гроші можна заплатити за тариф, який буде включати суттєво різні послуги. Тож потрібно ретельно вивчити інформацію на різних ресурсах про те, скільки можуть коштувати хостинги і що у вартість може входити.

Також зверніть увагу на те, що існують різні види хостингу, які відрізняються за ціною та характеристиками. Існують віртуальні хостинги, віртуальні виділені сервери та виділені сервери. Про різницю вам розкажуть на сайті компанії, яка пропонує вам свої послуги.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.