П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Святкова відкритка – ідеальний варіант подарунка

Мабуть, кожен із нас хоча б раз в житті стикався з проблемою: що ж подарувати на день народження? Часто буває так, що згадуємо про важливу дату в останній момент, напередодні свята, і часу, щоб придумати, або ж придбати презент не залишається. Що ж робити в такому випадку? Вихід є – святкові відкритки завжди виручать вас. За посиланням https://superpupers.com/725-kakoy-prazdnik/726-den-rozhdenie/1317-otkrytki/ ви знайдете яскраві, оригінальні відкритки з днем народження для кого завгодно: друзів, колег, коханих, батьків, тощо.

  • Широкий вибір відкриток на день народження

SuperPupers пропонує до вашої уваги міні-відкритки, відкритки-конверти для грошей, відкритки-розмальовки. 

Міні-відкритки стануть чудовим доповненням до букета, таку відкритку з грошима чи побажаннями можна сміливо помістити туди. До речі, все більше популярності здобувають помимо квіткових, букети з солодощів і чоловічі букети, які можуть складатися з м’ясних, сирних виробів, містити  алкогольні напої. Такі букетики можна створити власноруч. Головне в цій справі – ваша творчість і фантазія.

Відкритки-конверти, звичайно, призначені для грошей. Вони також здебільшого всередині мають місце для підпису та ваших власних побажань.

А ось справді трендовими і помічними для людей, які постійно нервують, є відкритки-розмальовки, так звані “антистрес”. Хоча такий вид відкритки можна подарувати і діткам, яким буде цікаво розмалювати малюнок, зображений там. Можна проявити творчість і самому – оригінально розфарбувати відкритку. 

" "

До кожної відкритки в комплекті іде крафтовий конверт, який захистить її від загинів, зім’яття, всіляких ушкоджень.

  • Оригінальні написи на кожній відкритці

Можна обрати відкритку конкретно під адресата: бабусі, мамі, другові, або ж з написом, який підійде кожному – “З днем народження!”. 

SuperPupers пропонує також оригінальні відкритки для друзів, близьких людей з наступними надписами: “Не хвилюйся”, “Бажаєм щастя неземного”, “Ти мій кращий друг”, “З днем варення” та ін. Коханій людині буде приємно отримати відкритку зі словами: “Світанок без тебе”, “Ти мене вражаєш”, “Ти мій зайчик”, “Сонце вчиться у тебе світити”. До речі, такі відкритки другій половинці можна подарувати не лише в честь дня народження, а й з будь-якого іншого приводу. Колегам варто підібрати відкритку з жартівливим, веселим, бадьорим привітанням, наприклад: відкритка-конверт “Трохи грошей”, “Never give up”, “Happy Birthday. Keep smiling”, “Капітан Цукорчик зробить твоє життя солодшим”, “Ні в чому собі не відмовляй” та ін. 

  • Переваги відкритки

Обираючи відкритку на день народження, слід врахувати кілька її позитивних переваг над іншими подарунками, зокрема:

  1. привабливий зовнішній вигляд;
  2. яскравий влучний напис;
  3. цікаве зображення;
  4. високоякісні матеріали виготовлення (як правило, відкритки виготовляються з дорогого дизайнерського картону);
  5. крафтовий конверт у комплекті;
  6. як доповнення до будь-якого основного подарунка.

Відкритку доречно буде подарувати як самостійний варіант подарунка, помістивши туди гроші на здійснення мрії іменинника, або ж як доповнення до іншого, основного подарунка. Більшість з цих поліграфічних виробів підійдуть не лише на день народження, але й на інші, не менш важливі, свята – весілля, хрестини тощо.

Якщо ви й досі ламаєте голову над ідеєю сюрпризу на день народження, не зволікайте – обирайте цікаву, унікальну відкритку в SuperPupers і замовляйте просто зараз. Швидкий, якісний, недорогий, а головне – приємний подарунок, який змусить усміхнутись кожного!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.