П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як зацікавити дитину навчальним процесом?

Навчальний процес для сучасної дитини – вже доволі стереотипне поняття. Чомусь кожен малюк одразу уявляє собі шкільну парту, клас і нудні уроки, яким нема кінця-краю, і на яких змушують вивчати певний матеріал, незалежно від того, подобається він дитині чи ні. 

Звісно, з такими думками про навчання дитині набагато цікавіше проводити час за комп’ютером чи іншим улюбленим гаджетом і для великої кількості сучасних дітей навчання видається як каторга, тому вони не бачать в цьому жодного інтересу, а відтак – не бачать в інтересу в подальшому навчанні і тому ефективності від таких занять точно не буде.

Зовсім інша справа, коли в дитини є зацікавлення до навчання. Гарний настрій, з яким дитина щоденно йде на заняття, широка усмішка і щирі емоції – ось що гарантує зацікавлення до навчання. Не варто забувати і про високу ефективність такого навчання. 

Турботливі батьки обирають для своїх дітей додаткові курси з розвитку інтелекту. Сьогодні для цього засновано велику кількість установ, наприклад, Академія розвитку інтелекту SMARTUM – місце, де діти мають змогу пройти цікаві заняття, а не такі, до яких звикли у шкільних стінах. 

Які курси пропонує Академія розвитку інтелекту SMARTUM?

курси

Сьогодні в академії головний акцент курсів зроблено на кількох ключових освітніх програмах. Це меморика, ліберіка та ментальна арифметика. 

Найголовніше в освітньому процесі – гарна пам’ять і зосередженість уваги на предметі вивчення. Один із курсів в академії пропонує пройти своєрідне тренування для пам’яті. Мова йде про курс меморики, який навчає, як правильно дитині потрібно зосереджуватися на певному предметі, на виконанні одного або – одразу декількох завдань. 
Завдання меморики – максимально зосередити увагу дитини, тренувати різні види пам’яті. 

Ще один курс в академії – це курс ліберіки, покликаний вдосконалити швидкість читання різних видів літератури. Ні для кого не є секретом, що для успішності в навчанні та в кар’єрі потрібно багато читати і читати швидко. Курс ліберіки навчає дитину швидко читати і сприймати нову інформацію, аналізувати її та при потребі – відтворювати. Дитина навчається легко переказувати прочитані сторінки. 

Ще одна програма, одна з найпопулярніших сьогодні, це курс ментальної арифметики. Курс ментальної арифметики проходить з використанням рахівниць абакус. Дитина рахує все самостійно, із залученням обох півкуль головного мозку. Цей курс покликаний максимально розвинути інтелектуальну складову, розвинути в дитині важливі лідерські риси, необхідні для створення в майбутньому успішної кар’єри. 

Як відбуваються заняття в Академії розвитку інтелекту SMARTUM?

смартум

Заняття в академії кардинально відрізняються від традиційних занять у шкільних стінах. Всі уроки проходять у цікавій ігровій формі, яка пробуджує інтерес до занять, до самого процесу навчання.

«Побічний» ефект від таких безтурботних занять – гарні емоції у дитини, заохочення до навчання, прагнення до самостійності, пізнання світу та самого себе. Заняття в академії пробуджують впевненість у собі, у власних силах, тренують почуття відповідальності. 

Заняття в академії відбуваються із використанням унікальних запатентованих підручників, які спеціально створювали для курсів меморики, ліберіки, ментальної арифметики. 

Уроки проводять досвідчені професійні тренери. Вони добре знають, як обрати підхід до дітей з різними типами темпераменту, тому кожна дитина буде відчувати себе «повноцінною» на заняттях. 

Заняття проходять в окремих вікових невеликих групах. В кожній групі орієнтовно 10-12 людей – якраз оптимальна кількість для гарного засвоєння інформації і отримання максимальної уваги від тренерів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.