П’ятниця, 29 Березня, 2024

Олег Винник – підкорювач жіночих сердець

Його феномен полонить і закохує серця з першого слова, з першої ноти, з першого подиху. Комусь для того, щоб завоювати серце дівчини потрібно неабияк напружитися або навіть пройти курси зі зваблення. А Олег Винник запросто може підкорити серця мільйонів жінок.

На питання: “У чому ж секрет такої загальної любові?”. Сам артист відповідає, що він не знає, так виходить само собою. Виходячи з цього, можемо сказати, що у нього справжній дар, не підвладний поясненням і науці. Його концерти в будь-якому куточку України – аншлагова подія, а квитки на Олега Винника розкуповуються з блискавичною швидкістю в перший же день відкриття продажів.

Багато прихильниць вважають його пісні не просто шедеврами української естради, а навіть цілющими. Серед його хітів шаленою популярністю користуються:

  • ‘Вовчиця’;
  • ‘Нино’;
  • ‘Ти в курсе’
  • ‘Як жити без тебе “;
  • ‘Світська левиця’ і багато інших композицій.

Народився і виріс Олег Винник в селі Вербівка на Черкащині. Доля закинула його в далеку Німеччину, де він знайшов славу як кіноактор не тільки в межах цієї країни, а й у Швейцарії та Австрії.

Мрією артиста завжди була сольна кар’єра на рідній Україні. Тому Олег Винник повернувся – і не прогадав. Комусь може здатися, що він з’явився з нізвідки. Адже у багатьох зірок шлях до слави займає роки, а у деяких – десятиліття. А тут якийсь сексуальний блондин відразу підкорив практично всю жіночу половину України.

Героїнями його текстів мріє опинитися кожна дівчина, щоб про неї співали пісні і клялися в неземній любові. Олег Винник знає, що потрібно його прихильницям – увага і відчуття того, що кожна з них – особлива. Тому артист і тримає потай своє особисте життя. Такий хід не засмучує прихильниць і завжди залишає промінчик надії, що кожна може полонити його серце.

винник

Крім приголомшливої сольної кар’єри, Олег Винник є членом журі телевізійного талант-шоу “Х-Фактор”.

Найбільший список нагород припав на 2018-2019 роки. За досить короткий період Олег Винник:

  • став найкрасивішим чоловіком 2018-го країни за версією журналу “Viva”;
  • на премії “Жар-Птиця 2018” став співаком року і отримав нагороду “Народний хіт”;
  • на четвертій церемонії нагородження M1 Music Awards виборов три звання: “Співак Зими”, “Проект Осені” і головну – “Співак року”;
  • на “Новорічній музичній платформі” його композиція “Як жити без тебе” стала кращою піснею року, що минає 2018 роки;
  • на церемонії нагородження премії YUNA отримав статуетку як “Народний вибір читачів” Отдохни “;
  • від редакції журналу “Хочу” став володарем звання “Улюблений співак України”.

На питання “У чому ж секрет загальної любові” ми знайшли відповідь – потрібно було просто народитися Олегом Винником.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.