Субота, 20 Квітня, 2024

Здоровий спосіб життя львів’ян із фітнес-браслетами від Xiaomi

Xiaomi Mi Band, безсумнівно, є чемпіоном по бюджетному фітнес-браслету, а нова Mi Band 5 з’явилася на ринку, щоб продовжити неперевершену популярність цього бренду серед жителів Львова. Протягом багатьох років фітнес трекер Xiaomi очолює світові чарти продажів, завдяки величезній популярності в Китаї та Індії і супернизьким цінам на Заході.

Якщо порівнювати ціни і характеристики, навіть такі групи, як Fitbit Inspire HR і Samsung Galaxy Fit щосили намагаються зрівняти конкуренцію з діапазоном Mi Band. Mi Band 5 надійшов у продаж в липні, але поки ми не одягнемо новий трекер на наше зап’ястя, спробуємо зрозуміти, які його відмінності від останньої версії.

Xiaomi Mi Band 5 vs Mi Band 4

Порівняємо сьогодні такі характеристики як:

  • дизайн;
  • функції відстеження фітнесу;
  • функції SmartWatch;
  • час автономної роботи;
  • ціну.

Для тих, хто сподівається, що Mi Band 5 буде виглядати по-іншому, це не зовсім так. Ви все ще отримуєте той же трекер з полікарбонату і силіконову стрічку. Сенсорний екран залишається вашим засобом навігації по функціям та перегляду даних, але якість нового Mi Band різко зросла.

На Mi Band 5 ви отримуєте 1,1-дюймовий сенсорний дисплей AMOLED з роздільною здатністю 126×294. Це стрибок за розміром і розширенням з 0,95-дюймового кольорового AMOLED-дисплея з роздільною здатністю 120×240, представленого на Mi Band 4.Также є поліпшення за яскравістю. Що стосується кольорів смуг, Mi Band 4 випускається в чорному, помаранчевому, синьому, винно-червоному і рожевому кольорах. Для нової групи ви отримуєте вибір з восьми варіантів кольору, включаючи деякі з пастельних.

трекер

Технологічні надлишки чи потрібні функції?

Так що ж насправді можуть відслідковувати ці трекери? Що стосується датчиків, присутні датчики акселерометра і гіроскопа для відстеження руху, датчик наближення і барометр для розрахунку змін висоти. Також на пульті Mi Band є монітор серцевого ритму, який дозволяє отримувати показання в режимі реального часу під час тренування.

Крім базового відстеження фітнесу, Mi Band став більш корисним. На Mi Band 4 ви отримуєте шість спеціальних режимів тренування, які включають біг по біговій доріжці, біг на свіжому повітрі, їзда на велосипеді, ходьбу, плавання в басейні і загальний режим тренувань. Для порівняння, Mi Band 5 збільшив кількість тренувань до 11 режимів, які тепер включають йогу, греблю в приміщенні, скакалку, еліптичні і гребні тренажери.

Що стосується апаратного забезпечення, екран якісніший, настройки зарядки, на щастя, були поліпшені, як і технологія пульсометра. Приємно бачити, що тепер включено відстеження стану здоров’я жінок, а показники здоров’я PAI підвищують цінність відстеження вашої активності. Оскільки ціни двох моделей дуже схожі, здається, неважко перейти на нову Mi Band і замість старої версії отримати нові функції на своєму зап’ясті.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.