Субота, 20 Квітня, 2024

У Львові відкрили ще один авторинок: де саме?

У суботу, 18 травня, на парковці стадіону «Арена Львів» запрацював найбільший в Західній Україні авторинок «CarbaZar». Про це повідомляє видання lviv-future.com.ua з посиланням на zaxid.net. Цього дня на продаж було виставлено близько 200 автомобілів. До речі, з нагоди відкриття на власників автомобілів жовтого кольору чекав приємний бонус – безкоштовний в’їзд на територію ринку і безкоштовне паркування протягом цілого місяця. 

Планується, що авторинок зможе помістити 2500 авто від 12 тисяч продавців.  Працюватиме ринок щосуботи в період з 7 до 14 години.

Слід зазначити, що авторинок, на відміну від звичайного сайту, дає можливість покупцеві оглянути товар вживу, протестувати, а продавцеві  – швидше продати машину. Крім автомобілів, можна придбати необхідні автозапчастини та супутні товари, скористатися послугами СТО, евакуатора. Діятимуть також послуги зі страхування, техогляду, реєстрації тощо. 

На «CarbaZar» поблизу львівського стадіону можна швидко продати і легко купити новий чи вживаний, легковий чи вантажний автомобіль. З деталями діяльності авторинку можна ознайомитись на сайті компанії за посиланням https://carbazar.lviv.ua. Там можна знайти інформацію для продавців, покупців, партнерів. Окрім  того, можна стати учасником «CarbaZar-клубу», для яких діють  знижки.

Нагадаємо, крім новоствореного, у Львові є ще один авторинок «Кривчиці» за адресою вулиця Богданівська, 44, який вважається найбільшим авторинком вживаних автомобілів.  До 1994 року був розміщений на вулиці Хабарівській, але в зв’язку з розширенням вирішили перенести на Богданівську, де й функціонує досі. На ринку з вівторка по неділю (включно) з 9 до 16 години здійснюється продаж автозапчастин, хоча значна частина торгових точок працює і в понеділок, а на вихідні – в суботу з 6 до 14 та в неділю з 8 до 14 триває продаж автомобілів. Окрім того, можна залишити свій автомобіль на стоянці для щоденного продажу з 9 до 18 години.
 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.