Четвер, 25 Квітня, 2024

Поблизу Львова запрацювала нова транспортна розв'язка

Цими днями поблизу Львова завершилися роботи із облаштування нової транспортної розв’язки. Це – на виїзді з міста Винники, на кільцевій дорозі. Відтепер тут з’явився з’їзд з дороги М-06 Київ-Чоп на М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, розповідає львів’янам сайт “Львів Майбутнього“. 

Остаточне завершення будівельних робіт тут завершилося офіційно ще вчора, 19 листопада, коли на огляд нової транспортної розв’язки сюди завітали чиновники зі Львова та представники ЗМІ. 

Служба автомобільних доріг у Львівській області визначає, що такий з’їзд є надзвичайно важливим для дорожньої інфраструктури Львівської області. Вважалося, що саме на цій ділянці – кільцевій дорозі у Винниках – було зосереджено місце концентрації ДТП. Однак відтепер новий об’єкт дозволить рух транспортних засобів за напрямами Тернопіль-Чоп та Київ-Тернопіль, а ще – значно покращиться видимість дороги для водіїв. У Службі автомобільних доріг у Львівській області зазначили, що загальна довжина ділянки нового об’їзду становить 450 метрів. 

Не менш важливо також і те, що окрім будівництва транспортної розв’язки, тут також планується освітлення та організація дорожнього руху. Це робиться задля безпеки та комфорту усіх учасників дорожнього руху на території нового об’їзду. З’їзд збудували за параметрами автомобільної дороги другої категорії. 

Додамо, що раніше на цьому відрізку дороги регулярно виникали великі затори. Водіям доводилося чекати по 15-20 хвилин, аби здійснити лівий поворот з боку Тернополя у напрямку Чопа та Шегинів. Власне, це і створювало неодноразово аварійні ситуації на дорозі, не кажучи вже про часті випадки дорожньо-транспортних пригод. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.