Субота, 27 Квітня, 2024

У Львові розпочинає свою роботу PrintService: що це і для кого?

Карантин карантином, а культурне життя у Львові продовжує вирувати, навіть попри численні заборони та обмеження. Поки всі сидять вдома і дбають про своє здоров’я та здоров’я своїх рідних, львівський Кластер видавничої діяльності та поліграфії продовжує плідно працювати на благо книжкової культури міста, пише lviv-future.com.ua

Серед останніх розробок львівського Кластеру видавничої діяльності та поліграфії – PrintService. Розберемося, що це і для кого придумали PrintService львівські розробники.  

Що таке PrintService? 

2

PrintService – це спеціальний чат-бот, виробництво львівського Кластеру видавничої діяльності та поліграфії, завдання якого – налагодити спрощену співпрацю із друкарнями, покращити комунікацію в поліграфічній екосистемі, а також надати доступ до величезної кількості поліграфічних підприємств. І це все тепер можливе на базі однієї всього платформи завдяки львівським розробникам.  

PrintService у Львові спрощує роботу з міськими друкарнями

4

Друкарень та різноманітних поліграфічних підприємств у Львові є чимало і інколи досить проблемно знайти необхідну інформацію про львівські друкарні, аби втілити в реальність задум чи готовий проєкт. Інколи для цього необхідно перегорнути кілька десятків сторінок у соціальних мережах та на просторах інтернету, аби знайти хороший варіант для втілення власного задуму. Та тепер за допомогою чат-боту PrintService все це відбуватиметься набагато швидше.  

Завдяки поліграфічному боту тепер можна в декілька кліків знайти інформацію – замовити візитки, банери, футболки, еко-сумки, газети та книжки або ж просто роздрукувати фотографії чи іншу продукцію. Тиражі доступні вже з одного екземпляра, кажуть засновники проєкту.  

Чат-бот PrintService сприяє пошуку роботи в поліграфічній галузі 

4

Ще одне важливе завдання, яке вирішує чат-бот від львівських розробників, – це питання пошуку роботи в поліграфічній галузі. Чат-бот PrintService представляє львів’янам цілу низку поліграфічних вакансій. Тут можна знайти будь-яку вакансію в цій галузі діяльності, починаючи від друкаря чи механіка і завершуючи вакансіями дизайнерів.  

Система працює повністю автоматично – тут все час від часу оновлюється, з’являються нові вакансії, а спробувати свої сили в поліграфічній роботі може будь-хто охочий. Для цього, як кажуть розробники, необхідно буде завантажити своє резюме.  

Також тут можна знайти новини про поліграфічну сферу, довідатися про всі новинки в цій сфері, про нові розробки тощо.  

Чат-бот PrintService дає доступ до всіх поліграфічних підприємств на одній платформі 

5

Одна з безумовних переваг цієї розробки – це доступ до всіх поліграфічних підприємств в нашому місті. Тепер це все реальне в межах однієї лише платформи.  

Як кажуть львівські розробники, сервіс представляє користувачам послуги одинадцяти компаній, які є учасниками львівського Кластера видавничої діяльності та поліграфії. Це, зокрема, такі підприємства: 

  • “Артфотобук”; 
  • Видавничий Дім “Молода Галичина”; 
  • “Мінізавод”; 
  • “Диз-арт”; 
  • “Коло”; 
  • “Лавіс”; 
  • “Лата”; 
  • “Лідерфлекс”; 
  • Поліграфічний центр “Матвєй”; 
  • Рекламно-видавнича фірма “Поліграф-сервіс”; 
  • “Модерн-Пак”. 

Перелічені компанії надають послуги в галузі поліграфічної діяльності, а також в рекламній сфері.  

Кому поліграфічний чат-бот від львівських розробників стане в нагоді? 

6

Такий чат-бот – корисна розробка, якою може скористатися абсолютно будь-хто. Перш за все, мова йде про вузькопрофільних спеціалістів в поліграфічній галузі, це – дизайнери та ілюстратори, які хочуть якісно надрукувати свою поліграфічну продукцію. При цьому поліграфічна продукція, яку тут допомагають друкувати, це всі матеріали, починаючи від звичайної брошури і закінчуючи друком книг та банерів. 

Такий чат-бот також обов’язково стане в нагоді тим, хто тільки закінчив навчання і перебуває в пошуках роботи в видавничій галузі. І наостанок – такий чат-бот стане чудовим помічником для міських друкарень, видавництв та постачальників поліграфічних матеріалів, які перебувають в пошуках компаній-партнерів у справі.  

Львівський Кластер видавничої діяльності та поліграфії: довідка 

7

Львівський Кластер видавничої діяльності та поліграфії – це міське об’єднання різноманітних підприємницьких структур, які налагодили співпрацю з львівськими освітніми, науковими установами та органами місцевої влади. 

Таку громадську спілку в нашому місті було засновано всього декілька років тому, в 2016. А засновниками львівського Кластеру видавничої діяльності та поліграфії стали 8 компаній, які спеціалізуються на випуску періодичних видань, створенні упаковки та етикетки, а також рекламної та сувенірної продукції. Вони – лідери видавничої діяльності на території Львівської області. Сьогодні в кластері є 11 учасників.  

Учасники поліграфічного кластеру у Львові – це ТЗОВ “Лідерфлекс”, Minizavod, ДП “Коніка Мінолта Україна”, ПП “Поліграфічний центр “Матвєй”, ПП “Коло”, “Артфотобук”, ТЗОВ “Кольоровий світ”, ПП “Диз-арт”, ТЗОВ “Видавничий дім “Молода Галичина”, ТЗОВ “Лавіс”, ТЗОВ “Рекламно-видавнича фірма “Поліграф-сервіс”, “Видавництво Старого Лева” та інші видавничі установи та підприємства Львівщини.  

За сприяння львівського поліграфічного кластеру відбуваються різноманітні онлайн-активності – зокрема, онлайн-курс з додрукарської підготовки графічних дизайнерів, навчальні інтенсиви з ведення ефективних переговорів, тренінги з підготовки макетів до друку та багато інших корисних активностей для львів’ян та усіх охочих.  

Скористатися останньою розрокою львівського Кластеру видавничої діяльності та поліграфії можна, скориставшись посиланнями нижче: 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.