Четвер, 25 Квітня, 2024

У 2019-2020 роках навколо Львова розширять об'їзну дорогу

Упродовж 2019-2020-х років об’їзну дорогу навколо Львова планують значно розширити. Про це в ефірі Львівської хвилі повідомив голова Львівської обласної держадміністрації Олег Синютка. Вже на початку наступного року мають оголосити тендер на будівництво північного об’їзду міста Львова.

Як інформує “lviv-future“, протяжність нової об’їзної дороги становитиме 24 км. Вона буде мати 4 смуги руху. Дорогу планують облаштувати відпочинковими зонами для водіїв та біопереходами для міграції тварин. Північний обхід Львова може коштувати 5,5 млрд гривень. Новозбудована кільцева матиме три авторозв’язки, дві естакади (1100 м), міст і одинадцять шляхопроводів.

Голова ЛОДА Олег Синютка повідомив, що об’їзна дорога потребує додаткової смуги руху транспорту. Він додав, що також розглядають можливість зміни кількості світлофорів на об’їзній Львова.

На новій ділянці дороги для забезпечення можливості відпочинку водіїв та пасажирів будуть влаштовані майданчики для тимчасової зупинки автотранспорту. В межах майданчиків передбачені стоянки для легкового, автобусного та вантажного транспорту, місця для відпочинку пасажирів.

На ділянках проходження поблизу забудови населених пунктів та біля території замовників будуть встановлені шумозахисні екрани загальною довжиною 10,92 км. На дворівневих та однорівневих транспортних розв’язках на початку і в кінці проектної ділянки розмістять освітлення в темну пору доби.

Для забезпечення міграції тварин буде побудовано біоперехід з металевих гофрованих елементів.

На перетині з дорогами міжнародного та національного значення облаштують дворівневі транспортні розв’язки.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.