Четвер, 28 Березня, 2024

Вже за тиждень у Львові відкриють новий "Ашан": де саме і чим він буде особливий

У п’ятницю, 14 грудня, у Львові пройде грандіозне відкриття нового гіпермаркету “Ашан”. Цей велетень-магазин стане вже третім у своїй мережі у місті Лева.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, третій гіпермаркет відчинить свої двері на проспекті В’ячеслава Чорновола. Якщо говорити точніше, то торговий центр розташовано між просп. Чорновола, вул. Липинського та вул. Замарстинівською. Загальна площа нового “Ашану” становить близько 5 тис. м2. Про це інформує zaxid.net.

Новий “Ашан” має два поверхи: на першому – власне гіпермаркет “Ашан” та різного спрямування магазини, на другому – інноваційний коворкінг та ресторан. Площа магазинів охоплює майже 1800 кв. м.

Третій “Ашан” побудовано поруч з житловим комплексом “Авалон”. Брокером торгового центру виступила компанія “Сітрас Україна” (Сeetrus Ukraine). Неподалік від торгового центру є дитсадки, школи, ліцеї, сквери, магазини, бізнес-центри, банки, АЗС, лікарні та аптеки. За інформацією Сeetrus Ukraine, новий ТЦ охоплює приблизно 353 500 жителів у 10-хвилинній доступності до нього.

Пригадаємо, це уже третій гіпермаркет “Ашан”, який відкрито у Львові. Наразі у місті успішно працюють два гіпермаркети “Ашан”: у Сокільниках, який відкрили у 2010 році, та на вул. Володимира Великого, що розпочав свою роботу у 2015 році.

Зазначимо, виконавчий комітет Львівської міськради видав містобудівні умови та обмеження на будівництво торгового центру у липні цього року. Будівництво здійснювали на трьох земельних ділянках, загальною площею 1,9 га.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.