Середа, 24 Квітня, 2024

Для Львівської області розроблять туристичний мобільний додаток

Львівська область є найбільшим туристичним та відпочинковим регіоном Західної України. Це край де природні багатства переплітаються з високою духовною культурою та прадавніми народними традиціями. Край з багатою та славною історією. Львівська область входить до п’ятірки найпривабливіших туристичних територій України.

Для управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації до 31 грудня  цього року мають розробити мобільний додаток про туристичні шляхи Львівщини.

Про це повідомляє “Lviv-future” з посиланням на 0.32.ua. Розробкою програмного забезпечення займатиметься компанія “Флор 12 аппс”, яка виграла відкриті торги. Вартість проекту становить 119 тис. грн.

Мета мобільного додатку популяризувати шляхи активного туризму області, своєчасно подавати актуальну інформацію  та налагодити комунікацію між туристами.

Користувачі матимуть доступ до інформації про цікаві туристичні об’єкти Львівської області такі як пам’ятки природи, пам’ятки історії та культури, тваринницькі господарства, ферми, туристичні маршрути, велосипедні, піші, кінні туристичні маршрути, їх протяжність, рівень складності, контакти рятувальних служб. Також можна буде оцінити маршрут та залишити відгук. Ще в додатку будуть вказані адреси закладів харчування та інформація про них.

Додаток працюватиме на IOS та Android APP. Додаток стандартно працюватиме з ангійською та українською мовою, але буде присутня функція впровадження інших мов. Зможе додаток працювати в режимі офлайн.

ЄДР, ТОВ “Флор 12 аппс”- компанія з Києва, статутний капітал якої складає 100 тис. грн. Займається програмуванням, виробленням ігор та діяльністю в ІТ галузі. Засновниками компанії є двоє громадян Білорусі – Євген Єсманов та Олександр Романенко.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.