Субота, 20 Квітня, 2024

Львівські автобусні маршрути № 5а, № 9, №12, №30, №35, № 45, № 47а будуть курсувати за зміненою схемою: як саме?

З початком нового 2019 року у Львові працівники управління транспорту Львівської міської ради разом з місцевими перевізниками вирішили дещо змінити кілька головних маршрутів транспортної мережі міста Лева. Насамперед це стосується маршрутних автобусів, які курсують під № 5а, № 9, № 45, № 47а та № 12, № 30, № 35. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як інформує “lviv-future“, 14 січня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни щодо транспортної мережі Львова. Про таке рішення та його деталі повідомив Олег Партика – в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради. Зокрема, він розповів, що відбулося незначне коригування схеми кількох маршрутів міських автобусів. Вищезазначеним рішенням було внесено зміни до схеми маршрутів № 12, № 30, № 35 та до маршрутів, на яких почали курсувати великі автобуси — № 5а, № 9, № 45, № 47а.

Коригування транспортної мережі міста Львова відбулось насамперед тому, що на кількох маршрутах почали курсувати великі автобуси, які на деяких вулицях фізично не можуть проїхати — це маршрути № 5а, № 9, № 45, № 47а. Крім того, було внесено зміни у маршрути, які вже не їздять близько двох років — це маршрути № 12, № 30, № 35.

Рішення про часткову зміну схеми деяких маршрутів Львова було прийнято відповідно до пропозицій мешканців. Про це розповів на засіданні Львівської міської ради Олег Партика (в.о. начальника управління транспорту Львівської міської ради). Також він додав, що маршруту, яким курсують шатл-баси у Винники, присвоїли номер 36а.

Відповідно до погоджених змін, з детальною схемою кожного маршруту, а саме —  № 12, № 30, № 35, № 5а, № 9, № 45, № 47а, можна ознайомитись на офіційному сайті Львівської міської ради.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.