Четвер, 18 Квітня, 2024

У Львові збудують житловий квартал, на території якого буде 8 озер

Незабаром у Львові мають розпочати будівництво масштабного житлового кварталу. Будинки побудують за сучасним дизайном, на території яких облаштують зелену рекреаційну зону з ставками. ЖК має “постати” на вулиці Стрийській, неподалік арени “Львів”. Про це пише tvoemisto.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, багатоквартирний житловий комплекс збудують на Стрийській 121 та 131. Відповідне рішення погодили ще 9 листопада 2018 року під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Тоді ж і обговорили відповідні містобудівні умови, особливості ділянки та обмеження на проектування ЖК у даному районі міста Львова.

На земельній ділянці 1,7 га, яка призначена для житлової забудови, збудують дев’ять приблокованих будинків висотністю 6-9 поверхів, які не перевищуватимуть 37 м із максимальним відсотком забудови 38%. Крім квартир, у будинках передбачено облаштувати для різного призначення громадські приміщення.

Аналізуючи проект ЖК, вже відомо, що перед комплексом облаштують інноваційну зону дозвілля та відпочинку. Подвір’я будинків заплановано облагородити лавочками, квітниками, зеленими насадженнями, у центрі яких створять водойми. Їх має бути 8. Крім того, тут зроблять спортивний, відпочинковий і дитячий майданчики та збудують підземний паркінг на 380 місць.

Забудовником території є ТзОВ “Парк Арена”, яке згідно з даними системи Youcontrol, зареєстроване за адресою будівництва. Власником компанії є Ростислав Заремба, якому також належить ТзОВ “Парк Готель”, ТОВ “Апарт Готель” та ГО “Міжнародне спортивне товариство короля Данила”.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.