Середа, 24 Квітня, 2024

Біля Львова будують нове котеджне містечко зі школою та садочком

Стало відомо, що незабаром на окраїні Львова розпочнуть масштабне будівництво котеджного містечка (фото-візуалізація – ЛМР). Воно буде розташоване в мальовничому куточку Львова – серед озер і лісів. Водночас дістатися до центру міста звідси можна буде всього за 10 хв. Його мають звести на межі Львова та Винник на великій площі – понад 39 га. Про це пише Tvoemisto.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, котеджі побудують поблизу Винниківського лісопарку. Поточною адресою цих новобудов має стати – вул. Тракт Глинянський, 152. За інформацією забудовника, тут мають звести котеджне містечко із 31 будинка. Відповідні містобудівні умови та обмеження 22 лютого видав ТзОВ “Провесінь-Агроінвест” виконком Львівської міської ради.

За попередньою інформацією, загальна площа ділянки – 39,3 га, належить вона до земель житлової і громадської забудови – садибної житлової забудови. Забудувати цю ділянку, за рішенням виконкому, можна на 36%, а висота будинків не повинна перевищувати 10,3 м. Як повідомляє забудовник, кожен із 31-го будинка, що будуть 1- або 2-поверхові, буде розрахований лише на одну родину. Забудовники обіцяють, що разом із житлом облаштують все необхідне довкола – громадський простір, тротуари, газони, комунальну службу, охорону. Крім того, у цьому житловому кварталі заплановано збудувати дитячий садочок та школу. 

Зазначимо, ТзОВ “Провесінь-Агроінвест” було створену у 2007 році Тарасом Квасницею і ТзОВ “Будівельна компанія “Нове місто”. Очільник цих підприємств Тарас Квасниця також керує іншим ТзОВ, що займається будівництвом – “Гіацинт-Люкс”, а також працює у торгівлі продуктами, напоями і тютюном. Крім того, чоловік ще й причетний до галузі сільського господарства – розводить велику рогату худобу.

Зазначимо, будівельна компанія “Нове місто” належить Павлу Власюку (67%) та Ірині Добощак. Пан Власюк, до слова, є бізнес-партнером бізнесмена та знаного, тепер вже колишнього, народного депутата від партії “Свобода” Ігоря Кривецького.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.