Вівторок, 23 Квітня, 2024

"Майстерня міста": що це і для кого?

Нещодавно стало відомо, що у Львові 6 березня має відбутися зустріч у Львівській міській раді, на якій будуть говорити про “Майстерню міста”, пише сайт “Львів Майбутнього“. Розмовляти на цю тему розпочнуть о 17:30 у 108 кабінеті приміщення міської ради Львова. Як повідомляє видання, головною метою діяльності “Майстерні міста” у різні роки її існування є залучення львів’ян до процесів розвитку та оновлення нашого міста. Також повідомляємо, що до участі запрошують усіх активних львів’ян, представників громадських організацій Львова та ініціатив, які можуть змінити Львів на краще. 

Тож, що таке “Майстерня міста” і для чого цей проект діє у Львові вже кілька років поспіль? Перш за все, йдеться про урбаністично-культурний проект, який вже встиг встати своєрідною платформою для співпраці небайдужих львів’ян. Йдеться про налагодження зв’язків між громадськими організаціями, митцями, активістами, ініціативами, ремісниками та представниками міської ради Львова. Ця співпраця має на меті покращити життя у нашому Львові. 

Ініціатори створення “Майстерні міста” зазначають: надзвичайно важливо, щоб мешканці міста долучалися до різноманітних процесів його розвитку. Проект має на меті “заряджати” енергією його учасників задля покращення Львова. 

Повідомляється, що Оксана Дащаківська, керівниця Західноукраїнське представництво Міжнародного фонду “Відродження” розкаже під час зустрічі у міській раді про круті можливості для ГО та ініціатив, про залучення фінансування. Також команда “Інституту міста” має під час зустрічі розповісти про особливості діяльності “Майстерні міста” в цьому році, про умови участі в ній, про потужність її діяльності у Львові. Традиційно обговорять теми співпраці, взаємодії, а також взаємного добра. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.