П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Кращий вибір чоловічого взуття на всі випадки життя

Взуття є однією з невід’ємних частин гардеробу. Тому, якщо у вас постав вибір, де його придбати, завітайте у інтернет-магазин Bastion. Чоловіче взуття Bastion – підійде будь-якому чоловіку, адже асортимент дуже великий і співвідношення ціна-якість просто ідеальне.

Про людину можна багато чого сказати, лише глянувши на її взуття: до якого класу належить, чи важливий для неї комфорт, яким матеріалам надасть перевагу, вибере сучасність чи минуле.

Асортимент чоловічого взуття

Українська компанія Bastion.shop розпочала свою роботу у 1997 році і  розробляє різні види чоловічого взуття:

  • класичні туфлі
  • мокасини
  • черевики
  • сандалі
  • кросівки
  • снікерси
  • і навіть армійські варіанти.

Неймовірна палітра кольорів, натуральні матеріали та стиль для якого завгодно сезону. Розробники приділяють максимум уваги зручності, комфортності та практичності.  Це досягається на найновітнішій техніці, зібраній зі всього світу.

" "

Інші види продукції

  1. Жіноче взуття. Величезний вибір фірмових виробів з натуральної шкіри точно прийдеться до смаку жінкам, адже жіночого взуття багато не буває. Під кожний стиль і колір потрібна інша пара.
  2. Підліткове взуття. Молодим людям зараз дуже важко догодити, тому магазин пропонує надзвичайно стильне взуття і ви, не виходячи з будинку, разом зі своєю дитиною зможете обрати зручні туфлі чи черевики. Не забувайте, що марка Bastion  використовує винятково натуральні матеріали, тому ніжки ваших дітей будуть в абсолютному порядку.
  3. Додатково ви можете замовити аксесуари. Представлений великий вибір шкарпеток, шнурків та різних засобів по догляду за вашою улюбленою парою.

Як замовити товар?

Для того, щоб замовити справді якісне взуття, вам потрібно зареєструватися на сайті компанії та замовити обрану модель. Менеджери обов’язково з вами зв’яжуться, щоб уточнити деталі замовлення та, можливо, порадити вам що-небудь. Оплата здійснюється вже у відділені пошти, що є дуже зручним моментом, адже якщо вам не підійшов розмір чи ви помітили якісь недоліки, то ви з легкістю зможете відправити товар назад і пізніше вибрати потрібний розмір. Можлива оплата прямо на сайті, тоді вам надається безкоштовна доставка. Оскільки доставляється товар Новою поштою, то замовити його ви можете в будь-який куточок України, де є її відділення.

Якщо ви ще не замовляли даний бренд, то не хвилюйтеся, адже фірма надає гарантію – 1 місяць, на випадок, якщо ви отримали брак продукції, і всі затрати по обслуговуванню теж бере на себе. Але, як підказує багаторічний досвід роботи, таких випадків лише 1%, а це близько 10 пар з 1000.

Система знижок

На сайті діє система постійних знижок. Обравши товар на суму 2000 грн, ви отримуєте знижку у 5%, 3000 грн – 10%.
У цьому інтернет-магазині дбають про своїх покупців, тому що приділяють велику увагу, для початку, якості виробів, а в подальшому – при їх замовленні.

А зараз ви маєте можливість отримати знижку у розмірі 20% на всі види взуття. Її надають у зв’язку з Днем працівника легкої промисловості. Акція триває до 14 червня, тому поспішайте оновити свій гардероб новою парою, наприклад, туфлів чи кросівок. Інші деталі, та про те, як отримати знижку, читайте на сайті.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.