П’ятниця, 29 Березня, 2024

Чохол для телефону – не лише захист, а й незамінний аксесуар

Компанія Apple – найпопулярніша та найуспішніша компанія з виготовлення популярної техніки, яка вирізняється серед інших своєю потужністю, продуктивністю, унікальним дизайном та максимальними технологічними функціями.

До основних технологічних пристроїв належать: 

  • смартфони iPhone
  • планшети iPad 
  • персональні комп’ютери Mac
  • медіа-плеєри iPod 
  • і розумні  годинники Apple Watch. 

На сьогоднішній день,  майже кожна людина користується мобільним телефоном від знаменитого “яблучка”. Кількість і різновид смартфонів дуже великий. Одним з найбільш популярних по користуванні у Європі являється iPhone XS Max. Це телефон з максимально великою діагоналлю (6,5 дюймів), яку коли-небудь випускала торгова марка Apple. Для захисту корпусу смартфону від механічних пошкоджень, варто вибрати чохол, який ідеально підійде для вас. У цьому вам допоможе магазин Джісоло.

Фахівці створять для вас креативний чохол, який стане ще й красивим аксесуаром. Ви також можете замовити чохол по свому власному ескізу, що не може не тішити, а спеціалісти втілять вашу ідею у життя.
Айфон XS Max вирізняється елегантністю корпусу, виконаний зі скла та металевого обрамлення. На жаль, від падіння телефону ніхто не застрахований, тому, щоб вберегти його цілісність та попередити тріщини чи інші пошкодження, варто придбати чохол. Хочеться, щоб він був максимально елегантним і не закривав весь дизайн телефону. 

Переваги чохлів Gisolo:

  1. Виконуються з надтонкого силіконового матеріалу, який повністю прилягає до смартфону та не впливає на його роботу.
  2. Зявдяки олеофобному покриттю чохол не вислизує з рук.
  3. Ваш власний дизайн – можливий друк будь-якого зображення, з важливою для вас датою, фото чи улюбленими персонажами. 
  4. Використовується надсучасний ультрафіолетовий принтер, який гарантує, що виріб не буде зноситися через певний час.
  5. Невисокі приємні ціни.

Інтернет-магазин Джісолло пропонує різні варіанти оформлення захисних панелей для ваших пристроїв. Створити свій власний дизайнерський чохол, ви можете у панелі “конструктор” на сайті. Не хвилюйтеся, якщо у вас не все буде виходити, фахівці допоможуть в цьому розібратися. А якщо ви обрали чохол на сайті, вже з запропонованих зразків, то можете швидко і легко отримати його у відділенні Нової Пошти. З вами зв’яжеться менеджер сайту та допоможе зробити замовлення. Gisolo пропонує найкращі аксесуари для ваших гаджетів, ви точно залишитеся задоволеними і  будете рекомендувати його іншим.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.