Субота, 20 Квітня, 2024

У Львові відбудеться концерт HammAli & Navai – TicketsBox

Виконавці, які зуміли поєднати романтичні балади з треками та підривати ними танцювальні майданчики різних країн, готові запалити львівську публіку. Навал Бакіров та Олександр Алієв 28 листопада подарують свою музику, найкращі емоції та крутий настрій тобі і твоїм друзям в Malevich Concert Arena.

Про цю довгоочікувану подію нам розповів один із найнадійніших квиткових операторів країни TicketsBox, який своїм зручним та простим сервісом підкорив тисячі користувачів. Детальніша інформація про концерт HammAli & Navai у Львові та квитки на цю подію доступні за посиланням https://lviv.ticketsbox.com/hammali-navai/. На сайті ви можете купити електронні квитки на цю та інші культурні та спортивні події країни.

HammAli & Navai  – найуспішніший та найпопулярніший тандем

к

дебютний альбом музикантів вийшов в 2018 році.  Janavi – пластинка, в яку увійшло 9 пісень виконавців. В минулому році артистки вже відвідали Україну, щоб презентувати свій альбом, вони викликали справжній хайп сере публік, їх виступ запам’ятався надовго. В цьому році артисти знову готові запалити танцпол своїми найяскравішими композиціями: «Пустите меня на танцпол», «Хочешь, я к тебе приеду», «Ноты», «Цветок», «Девочка-война». Також в концертну програму увійдуть нові композиції творчого тандему – буде гаряче!

В арсеналі HammAli & Navai найкрутіші танцювальні треки, в який є все – від елементів хаусу, діпу й до душевної, проникливої реп-лірики, що завойовує любов фанатів. Це буде неймовірна вечірка, ще крутіша ніж це було в минулому році. Квитки вже доступні тут.

Туса для своїх

к

HammAli & Navai називають по-справжньому крутими, адже вони підкорили мільйони слухачів. Популярність творчого колективу важко переоцінити, адже їх кліпи зібрали більше 350 млн. переглядів на YouTube, а нові релізи займають перші позиції музичних чартів. Пісні артистів достатньо мелодійні, вони наповнені емоціями, котрі проникають глибоко в сердце. HammAli & Navai плавляють «арктичний лід».

Приєднуйся й ти до хвилі HammAli & Navai у Львові 28 листопада – купуй квитки на сайті TicketsBox!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.