Четвер, 28 Березня, 2024

Цікаве про доставлення їжі: інноваційні технології у сфері послуг

Прагнення не тільки задовольнити клієнтів, але й розвинути конкурентний бізнес, спонукає сервіси доставлення їжі вдосконалювати свої послуги. Змінюється пакування, розширюється меню, зростає якість різноманітних страв для людей з різними смаками та потребами, прискорюється саме доставляння завдяки використанню сучасного транспорту та технологій. Вони спрямовані також на подолання якомога більшої відстані за найкоротший час. Мова йде вже не про доставку харчів у інше місто чи навіть країну – декілька років тому піцу відправили навіть у космос.

3 приклади сучасного сервісу

Доставка у космос

Мабуть, це була рекламна кампанія, але вона змусила говорити про PizzaHut увесь світ. У 2001 році американська мережа ресторанів відправила піцу на міжнародну космічну станцію. Це доставлення коштувало компанії 1 мільйон доларів, бо над стравою працювали кухарі та науковці з США та Росії впродовж цілого року. Їм потрібно було розробити такий витвір, що витримає тривалу подорож до космосу та буде адекватно поводитися у невагомості. Автори зробили піцу з тіста, кетчупу та сиру, але замість ковбасок «Pepperoni» використали салямі. Розміри страви були розраховані таким чином, щоб коржик увійшов у вакуумну піч, яку використовують на МКС космонавти для розігрівання їжі.

Доставлення на парашуті

Відзначився і конкурент мережі PizzaHut – Domino’sPizza. Кур’єр компанії в 2008 році доставив піцу на Stobart Stadium під час матчу з регбі на парашуті, спустившись прямо на поле. А з 2013 року піцерії Domino’sPizza іноді практикують доставляння замовлень за допомогою дронів.

Скутер-кур’єр

У 2015 році у Великої Британії все та ж мережа Domino’sPizza вперше відправила скутер-кур’єр без людини. Оформити замовлення можна в додатку за лічені хвилини. Автоматичний кур’єр навіть вибачається, якщо в дорозі трапляються затримки.

Доставка їжі у Львові

Звичайно, високі технології та великі рекламні кампанії потребують значних коштів, які потім вносять до ціни провіанту. Тому зручні традиційні засоби доставляння неможливо повністю замінити – клієнти обирають зручність та доступність. А головне – довіра, яку заслуговують швидкістю виконання замовлень та смаком, постійно високою якістю обслуговування й великим вибором харчів. У ресторані De Luxe можна обрати страви на будь-який смак: гарячі та холодні закуски, салати, детальніше про які можна дізнатись на сайті, роли та бургери, плато для великих компаній. Ось посилання на сайт сервісу, де ви знайдете повне меню ресторану.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.