П’ятниця, 26 Квітня, 2024

На скільки безпечно закладати автомобіль в заставний сервіс Кронвест

Інколи трапляються ситуації, коли гроші в великій кількості необхідні дуже швидко. Часу чи можливості оформити кредит у банку немає, тож найкращим виходом стане використання заставного сервісу або автоломбарду. Така практика уже давно існує в країнах СНД, Європи та Америки, проте наші люди ще поки що побоюються, що це може бути пов’язано з деякими ризиками.

Безпечний сервіс

Сучасний автоломбард Львів Cronvest може змінити вашу думку стосовно заставного сервісу у нашій країні. Адже тут уже протягом 20 років роботи дотримуються максимально високих критеріїв надання послуг. Дана компанія працює на ринку ще з 2000 року та дбає про свою репутацію. Недаремно Кронвест у 2017 та 2018 роках отримував нагороду «Лідер року».

Безпечність застави та вашого авто гарантують за рахунок дотримання усіх правових норм українського законодавства. Всі договори складаються на зрозумілій мові, без використання дрібного шрифту чи складних термінів. Договір укладається в присутності нотаріуса.

Зручність сервісу також полягає в тому, що вже через 1-2 години ви отримаєте значну суму грошей на руки та навіть зможете і надалі користуватися власним авто. Жодних переоформлень прав власності не вимагається, а на руки ви отримуєте необхідну готівку в розмірі, відповідному до укладеного договору та вибраної програми кредитування. Жодних прихованих комісій чи зайвих нарахувань. Це простіше, ніж у банку!

Вимоги до транспорту

Щоб витримувати високу якість надання послуг та не піддаватися зайвому ризику, компанія ставить певні умови до автомобілів та їх власників. І хоча сервіс досить гнучкий, все ж є певні вимоги, яким мусить відповідати транспорт, що віддають під заставу:

  • рік випуску автомобіля 2005 або пізніше;
  • реєстрація транспортного засобу – українська;
  • хороший технічний стан автомобіля, що підтверджується при огляді механіком та під час оцінки майна;
  • власник авто може підтвердити свої права відповідними документами;
  • жодних кримінальних проваджень на транспортний засіб або на його власника не відкриті, а також перевіряється, чи машина вже не оформлена під заставу в іншому автоломбарді.

Проте не варто відмовлятися від кредитування, якщо автомобіль не повністю відповідає озвученим вимогам. Адже працівники компанії Кронвест завжди готові піти на зустріч та зможуть щось порадити при особистому зверненні.

Для того щоб отримати кредит під заставу авто Львів та отримати гроші в короткий термін достатньо мати при собі паспорт громадянина України, технічний паспорт на транспортний засіб та ідентифікаційний номер.

Що ви отримаєте?

Компанія Кронвест гарантує конфіденційність будь-якого звернення. Ніхто з працівників не буде запитувати навіщо вам гроші та чому ви не можете звернутись у банк. Договір укладений відповідно до законодавства України та не містить в собі якихось прихованих умов. Розрахунок кредиту відбувається максимально просто відповідно до вибраної програми кредитування.

Якщо ви залишаєте транспортний засіб в паркінгу компанії, ви можете бути впевнені у його безпеці та надійності зберігання. Є можливість дострокової виплати кредитного зобов’язання або продовження договору при необхідності.

Тож за годину часу ви можете отримати одразу від 2 до 100 тисяч доларів готівкою на власні потреби. І для цього не треба підтверджувати офіційно свої доходи чи збирати багато документів. Компанія Кронвест працює максимально просто та прозоро.

заставний сервіс

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.