П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Львові стартує конкурс на найкращого двірника

Цими днями у Львові стартував конкурс “Найкращий двірник Львова – 2019”, як повідомляє сайт Львівської міської ради. Як пише сайт “Львів Майбутнього“, перший етап конкурсу триватиме з 10:00 год 1 березня до 10:00 год 7 березня 2019 року. Львів’яни мають цілий тиждень на те, щоб подати свою кандидатуру на участь у конкурсі, заповнивши для цього відповідну форму. 

Другий етап конкурсу на звання найкращого двірника нашого міста – це голосування за кандидатури. Голосування стартує 7 березня о 17:00 год і завершиться 14 березня о 10:00 год. Це відбудеться напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, повідомляє Львівська міська рада. 

Нагородження переможців конкурсу – двірників з різних районів Львова – має відбутися 15 березня. Поки що невідомо, якою буде цьогорічна нагорода за перемогу в конкурсі, про це повідомлять згодом. 

Такий конкурс в нашому місті відбувається не вперше: минулого року переможцем став двірник Мирослав Новоставський, який працює на території будинку, що на вулиці Володимира Великого, 117. Тоді за пана Мирослава голосували не лише мешканці Львова. Справа в тому, що пан Мирослав за час своєї роботи став героєм багатьох журналістських сюжетів. Зокрема, йдеться про сюжети на “Ройтерз” (відомий у світі ЗМІ), радіо “Свобода”, а також інших українських засобів масової інформації. Тому двірник зі Львова і завоював звання найкращого у місті. 

Свої відгуки про кандидатів на звання найкращого двірника можна залишити на сторінці Гарячої лінії міста Львова у Фейсбуці. Однак важливо звернути увагу: до голосування будуть допускати лише тих, хто заповнить Google-форму. Всі інші заявки прийматися до уваги не будуть. 

Львів’ян закликають повідомляти своїх знайомих і запрошувати їх взяти участь в конкурсі, адже двірники – люди, які дбають про чистоту нашого міста і щоденно роблять Львів кращим та привабливішим для нас та гостей Львова. 

Додамо, що минулого року на звання найкращого двірника претендувало більше сотні львів’ян. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.