Четвер, 28 Березня, 2024

Оприлюднено результати дослідження "Якість життя у Львові 2018"

Цими днями у Львові оприлюднили результати дослідження “Якість життя у Львові 2018”, пише сайт “Львів Майбутнього” з посиланням на сайт Львівської міської ради. Соціологи проводили дослідження, аби дізнатися, що львів’яни насправді думають про своє місто. До вашої уваги – деякі результати роботи соціологічної агенції FAMA спільно із КУ Інститут міста. У Львівській міській раді зазначають, що результати опитування відображують суб’єктивну думку мешканців Львова про стан інфраструктури, сервіс та умови життя у Львові.

Перш за все, зазначимо, що львів’яни досить високо оцінюють освітлення та стан магістральних вулиць у місті (67,0% та 46,7% задоволених). 45,1% опитуваних позитивно оцінюють кількість дитячих майданчиків в місті, однак значна частина львів’ян незадоволена їхнім станом. Кількість незадоволених становить 31,6%. 

Цього року львів’яни більше задоволені регулярністю вивезення сміття: частка задоволених становить 44,0% у 2018 році. Це нижчий показник, ніж у 2016 році, однак вищий, ніж у 2017 році. Стало більше задоволених львів’ян умовами для сортування сміття. Зокрема, йдеться про наявність контейнерів для різного типу сміття та зручність користування ними: у 2018 році частка задоволених становить 30,5%.

Львівські пішоходи задоволені достатністю та справністю світлофорів: 62% та 59%. 60% опитуваних львів’ян задоволені станом наземних переходів. 

З позитивного також те, що задоволені станом свого здоров’я трохи більше половини львів’ян. Це сталий показник як для 2017 року, так і для 2018 року, зазначають на сайті. 

Львів’яни традиційно люблять своє місто: три четвертих опитаних львів’ян задоволені своїм життям у Львові, стільки ж вважають, що Львів стає все кращим із часом. Більше 90% львів’ян зазначили, що люблять Львів та пишаються тим, що вони львів’яни. Також відомо, що 80% опитуваних вважають Львів найкращим містом для них. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.