Субота, 20 Квітня, 2024

У міській раді підтримали петицію про негайне впровадження е-квитка

Нещодавно у прес-службі Львівської міської ради повідомили, що під час сесії сьогодні, 11 березня, депутати ЛМР підтримали петицію про негайне впровадження електронного квитка у громадському транспорті міста, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. Цю петицію було зареєстровано в Єдиній системі електронних петицій і досить скоро вона набрала необхідну кількість підписів від мешканців Львова. 

Сайт Львівської міської ради повідомляє, що згідно з прийнятою ухвалою, департаменту житлового господарства та інфраструктури до наступного пленарного засідання треба підготувати дорожню карту. В цій карті має бути інформація щодо вирішення тих питань, які порушили автори в електронній петиції. 

Нагадуємо, більше місяця тому у Львові підняли ціну на проїзд в міських автобусах до 7 гривень. В зв’язку з цим пенсіонери не оплачують проїзд, а львів’яни взялися активно писати петиції, які стосуються проїзду в громадському транспорті міста. Зокрема, на сайті Єдиної системи електронних петицій з’явилася петиція про обмеження проїзду з посвідченнями у “гарячий” час, коли львів’яни їдуть на роботу та навчання. 

Додамо, що Львів активно рухається в напрямі впровадження електронного квитка. Місту вдалося здійснити наступне:

  • здійснено процедури з оформлення кредиту ЄБРР, гарантій міста;
  • здійснено попередній відбір учасників тендеру на впровадження е-квитка;
  • укладено договір з компанією, яка надає консалтингові послуги;
  • створено драфт технічного завдання на тендер;
  • вивчено досвід інших європейських країн щодо користування сучасними АСОП;
  • завершено процедуру реєстрації назви електронного квитка “LeoCard” “ЛеоКарт” у Державному підприємстві “Український інститут інтелектуальної власності” та отримано свідоцтво на знак для товарів і послуг.

Окрім цього, добігає кінця робота з внесення інформації у Google-карту, а також завершується робота щодо створення таблиці відомостей про місця розповсюдження електронних квитків у місті. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.