П’ятниця, 19 Квітня, 2024

На проїзді Крива Липа заборонили паркування машин

У центрі Львова на проїзді Крива Липа заборонили паркуватися приватним автомобілям. Поставити свої машини водії зможуть на вулиці Січових Стрільців. Далі розповість “Львів Майбутнього”.

Проте Володимир Харчихін, провідний спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху, повідомив, що відтепер автомобілі можна буде припаркувати на вулиці Січових Стрільців за пільговим тарифом – 3 гривні за годину. У святкові та вихідні дні стоянка буде безкоштовною. Повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Виняток зробили техніці доставки, яка матиме можливість заїжджати на Криву Липу. Але у певні години – з 06:00 до 11:00 ранку.

Заборонити рух автівок вирішили тому, що у цьому проїзді облаштований громадський простір.

Прийняли рішення відгородити стовпами ділянку до дерева, аби пішоходам було зручно ходити.

Проте на другий день один зі стовпів вкрали і вже зранку автомобілі продовжували паркуватися. 25 жовтня стовпець знову поставили, проте через кілька годин вкрали і його. Але на цей раз правопорушника зафіксували на відео. Поліції він пояснив, що він живе на Кривій Липі і хоче ставити машину тільки там. Каже, що крастиме їх кожного разу, коли будуть ставити нові.

Рішення про заборону було прийняте 16 жовтня. Вступить у дію воно після того, як Галицька адміністрація встановить відповідні дорожні знаки.

Нагадаємо, що проїзд Крива Липа зробили пішохідним з липня 2013 року.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.