Субота, 27 Квітня, 2024

Озеро, 8 полів, гірськолижна траса: на Львівщині будують футбольну академію

Нещодавно стало відомо, що на Львівщині заплановано реалізувати один масштабний проєкт. Мова йде про будівництво великої футбольної академії. За цим проєктом стоїть славнозвісний та відомий львівський депутат-бізнесмен Григорій Козловський, про що свідчить відео-презентація.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, хоча презентували цей масштабний проєкт відносно нещодавно, однак, як стало відомо, роботи з його реалізації ведуть вже близько двох років. За словами Григорія Козловського, це буде перша в Україні академія футболу світового рівня. Тут заплановано навчати найвищого мистецтва гри у футбол. Крім того, особливу увагу приділятимуть всесторонньому розвитку спортсменів та їх вихованню, наголосив пан Козловський. Саме це і стане філософією цього закладу. Передбачається, що на навчання братимуть з 5 років, а з 10-11 років хлопці зможуть тут жити. На території бази буде 8 полів, 6 з яких вже готові зараз. Відомо, що ці поля має бути обладнано за останніми технологіями – з поливом, підігрівом тощо. Що важливо: хлопців в академії навчатимуть абсолютно безкоштовно.

Загалом цей проєкт передбачає будівництво у Винниках масштабного інфраструктурного об’єкта, на території якого і буде футбольна академія. Окрім неї, за словами львівського бізнесмена, тут будуть: манеж з трибунами, гімнастичні і тренажерні зали, зали для єдиноборств, СПА, реабілітаційний центр, медична лабораторія, басейни, озера, пляжі, готель, хостел, гірськолижна траса тощо.

У відеоролику Григорій Козловський зазначив, що зараз живе цим проєктом і понад усе хоче його швидше запустити. Він додав, що заплановано завершити це будівництво до кінця 2021 року, якщо все піде за планом. Однак, вже традиційно, навколо цього проєкту Козловського, як і багатьох інших, є чимало нюансів. Якщо все це буде вирішено, то вже у найближчі роки Львівщина може стати футбольною столицею України. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.