Четвер, 25 Квітня, 2024

Як виглядає офіційний відеоролик, що презентує Львів як найкраще місто у світі для святкування новорічно-різдвяних свят?

Різдво у Львові – одне з головних та найшанованіших свят. У місті збереглися автентичні українські традиції його святкування, поруч з якими відбуваються також сучасні дійства, чому сприяє набожність та патріотичність львів’ян. Місто Лева займає перше місце в рейтингу найпривабливіших міст України для зустрічі Нового Року та святкування Різдва. І щоб не втрачати своїх позиції, Львівська міська рада щороку різними способами запрошує у місто велику кількість туристів. Цьогоріч організатори свят у Львові, фахівці з реклами міста у світі, презентували новий офіційний проморолик Львова. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як інформує “lviv-future“, головними святковими атрибутами у Львові з року у рік є новорічно-різдвяний ярмарок, ковзанка та, звичайно, головна ялинка міста. Усе це завжди вдало поєднується з величними пам’ятками архітектури та історії у місті, теплими затишними кав’ярнями та інноваційними технологіями. Аби підкреслити усі переваги та цінності Львова, нещодавно управління культури Львівської міськради оприлюднило новий зимовий промоційний ролик міста, цьогорічною темою якого став слоган “Львів. Бароко. Різдво”.

В основі цього відео – пригоди маленької львів’янки, яка відвідує львівський музей Іоана Пінзеля та містичним чином опиняється у стародавньому Львові. У такий спосіб автори ролика – режисер Олександр Кулик, “Арт-студія Івони Лобан” та музичний гурт “Rockoko official” підкреслили міські скарби, що сховані за дверима львівських музеїв. Крім того, на відео також можна побачити велику кількість сучасних пристроїв – смартфони, планшети, дрон. Це теж не випадково, а спонукає задуматись над тим, що сучасне життя важко уявити без ґаджетів, яких не існувало у стародавньому світі. Фабула історії полягає у тому, що у період різдвяних свят у Львові трапляються дивовижні події, які обов’язково трапляться з кожним, хто відвідає чудове місто Лева у період зимових новорічно-різдвяних свят. Переглянути відеоролик можна тут.

Львів справді одне з найкращих місць на Землі зустріти Різдво, адже тут можна і варто познайомитися із давніми традиціями цього свята – колядки, дідух, ялинка, та посмакувати оригінальними національними стравами. Тож гайда на Різдво до Львова!  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.