Середа, 24 Квітня, 2024

У Львові з'явиться інноваційний маркет: місто підписало угоду з канадською компанією

Нещодавно на сайті Львівської міської ради (фото: ЛМР) з’явилася інформація про те, що наше місто підписало угоду з канадськими інноваційними компаніями. В угоді йде мова про те, що Львів буде співпрацювати з канадськими компаніями (мова йде про групу компаній під назвою “123Systems Inc”). Про те, що буде давати місту співпраця з цими компаніями, львів’янам розповідає сайт “Львів Майбутнього“.

У Львівській міській раді стверджують: це – чудова нагода для Львова, щоб залучити іноземні інвестиції для розвитку міської ІТ-сфери. Окрім того, співпраця між містом і канадськими компаніями дозволить створити нові спільні прогресивні проекти. Ідея одного з проектів уже є відомою. 

Представники канадських інноваційних компаній заявили, що обрали саме Львів для налагодження такої співпраці, бо Україна – це країна, звідки бере початок історія створення їхньої групи компаній. Меморандум, підписаний у середу, 12 грудня, також містить інформацію про те, що в нашому місті можливим є створення інноваційної платформи Quickcart. Ця платформа буде існувати на базі торгових мереж, які діють в нашому місті. 

Як інформують у Львівській міській раді, введення такої платформи допоможе стимулювати процес збільшення обсягів продажу товарів у торгових мережах нашого міста. Окрім того, платформа покликана мінімізувати витрати на обслуговування і знизити відсоток крадіжок у магазинах Львова. Поки що у Львівській міській раді мова йде про те, щоб запровадити пілотний проект – створення першого інноваційного маркету у Львові.

Як повідомляє прес-служба ЛМР, документ підписали заступник мера Львова Андрій Москаленко, гендиректор компанії “123Systems Inc” Роман Старіков, гендиректор ТзОВ “Альянс Маркет” Михайло Весельський та гендиректорка ТОВ “Iнпраймекс Лаб” Марія Кульчицька.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.