Четвер, 28 Березня, 2024

Оголошено розпродаж авіаквитків зі Львова: подробиці

Сьогодні, 10 січня, угорський лоукостер Wizz Air проводить одноденний розпродаж квитків зі знижкою 20%, а польська авіакомпанія LOT пропонує квитки від 45 євро в обидва боки, передає tvoemisto.tv.

Як пише “lviv-future“, акція триває лише один день, в ній беруть участь всі рейси з позначкою “%”. Квитки є можливість придбати на період по 31 березня включно. Найдешевші квитки зі Львова обійдуться в 418 грн. За цю суму можна придбати квиток до Катовіце, чи Берліна для прикладу.

Оскільки знижка на квитки у 20% застосовується до ціни без урахування адміністративного збору, який складає 255 грн, то більшою буде знижка на дорожчі квитки.

Лоукостер Wizz Air здійснює перельоти зі Львова у Берлін, Дортмунд, Франкфурт Ханн, Гданськ, Катовіце, Вроцлав, Вільнюс, Братиславу та Лондон. З березня лоукостер запустить рейс зі Львова до Копенгагена.

Польська авіакомпанія LOT оголосила розпродаж квитків з нагоди своєї 90-ї річниці. Акція буде тривати до 20 січня включно та діятиме на квитки в обидва боки з 19 лютого по 31 травня. За зниженою ціною можна придбати квитки не лише з України в Польщу, а й у США, Канаду та Азію з пересадкою.

Найдешевші авіаквитки на рейси авіакомпанії LOT можна “взяти” за 45 євро за переліт в обидва боки. LOT виконує регулярні прямі рейси зі Львова до Варшави та Познані. Також LOT здійснює рейси зі Львова до Ольштина та Бидгоща.

Польська авіакомпанія LOT є найбільшою польською національною авіакомпанією та налічує в флоті 37 літаків Boeing 787, Boeing 737-400 та Embraer (195, 175, 170), а сама авіакомпанія входить до найбільшого альянсу Star Alliance. 

У компані попереджають, що кількість квитків є обмежена.

Додамо, що у вартість найдешевших квитків до Польщі входить ручна поклажа до 8 кг, проте квитки на міжконтинентальні рейси дають можливість перевозити багаж масою до 23 кг.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.