Вівторок, 23 Квітня, 2024

Які вулиці планують відремонтувати у Львові у 2019 році?

Як відомо, ще під час засідання сесії Львівської міської ради, яке відбулося наприкінці минулого року, 27 грудня, львівські депутати затвердили перелік об’єктів, які будуть фінансуватися коштами бюджету розвитку у 2019 році. Про те, над якими вулицями буде працювати Львівська міська рада у поточному році, розповідає сайт “Львів Майбутнього” (фото – вулиця Богдана Хмельницького, Google). 

Говорячи про реконструкції львівських вулиць у 2019 році, варто зазначити, що поки що сума коштів, виділених з бюджету, становить 300 млн гривень. Ця цифра може і змінитися: все залежить від визначення залишкової суми за попередній рік, яке мають вирахувати впродовж січня. 

Отже, кошти виділять на реконструкцію таких об’єктів: вул. Хуторівка, вул. Хмельницького, вул. Миколайчука (частина вулиці від вул. Орлика до Голосівського кладовища), вул. Конюшинної, вул. Зеленої (частина вулиці від будинку №261 до житлового масиву “Пасічний”), вул. Курмановича. 

Також варто зазначити, що в цьому році будуть продовжуватися будівничі роботи вулиць до житлового масиву “Білогорща”, а також ремонтні роботи на вул. Збиральній та вул. Пластовій. У міській раді також заявили, що будуть продовжувати ремонтні роботи на мості, що на вул. Городоцькій. Планується розпочати роботу з будівництва моста на вул. Омеляна Ковча-Шевченка, а також пішоходного моста на вул. Сулими-Головатого. 

Не оминули увагою і вул. Шевченка: в поточному році обіцяють розпочати реконструкцію частини вулиці (1,5 кілометра дороги), що охоплює територію від вул. Хорватської до вул. Залізничної. Власне, це та вся частина вулиці, на якій прокладено бруківку. Загалом на реконструкцію вул. Шевченка з бюджету міста поки що передбачено виділення 20 млн гривень, однак значну частину коштів міська рада отримає у вигляді кредиту. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.