П’ятниця, 19 Квітня, 2024

У Львові реконструюють перший міський рибний супермаркет "Океан"

Вчора, 15 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради видав містобудівні умови та обмеження щодо майбутньої реконструкції першого рибного супермаркету в нашому місті. Про це розповідає сайт “Львів Майбутнього” з посиланням на “Львівський портал“. Рибний супермаркет розташований на вулиці Володимира Великого, 26-А. Займатися реконструкцією буде ТзОВ “Компанія Ріел-Естейт Груп”. 

На фото – одне із зображень, що ілюструє проект реконструкції. Після реалізації проекту на будівлі має зникнути стара, ще радянська, різнокольорова мозаїка. Однак сама назва “Океан” буде залишатися і надалі. В самому ж приміщенні оновленого магазину надалі буде відбуватися торгівля продуктами, про це повідомив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський. 

Для довідки: ТзОВ “Компанія Ріел-Естейт Груп” було засновано у 2016 році Володимиром та Наталією Швед. Основний вид діяльності згаданої компанії полягає у наданні в оренду та експлуатації власного та орендованого рухомого майна. Компанія вже має зайнятися кількома проектами у Львова, з-поміж яких – будівництво торгового закладу на вулиці Личаківській, 191, зведення великого торгово-офісного центру на площі Петрушевича, 5, а також будівництво житла на вулиці Зеленій. Нещодавно компанію було оштрафовано за самовільне перепланування однієї з архітектурних пам’яток на площі Ринок. Також на сайті “Львівський портал” згадано про те, що Володимир Швед був причетний до скандальної забудови у парку “Знесіння”. 

Нагадуємо, що цими днями у Львівській міській раді ухвалили рішення про розширення території майбутнього багаторівневого паркінгу на площі Петрушевича. Згідно з плануванням, паркінг буде мати декілька в’їздів, а місця для паркування автомобілів будуть і на наземній території. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.