Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Львові оголосили конкурс на проведення Великоднього ярмарку

Сьогодні, 21 лютого, Львівська міська рада оголосила конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку у Львові, який цьогоріч має відбутися в місті з 19 квітня до 12 травня, пише сайт “Львів Майбутнього” з посиланням на сайт Львівської міської ради. Традиційно ярмарок в честь Великодня має відбутися на проспекті Свободи перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької. Заявки від охочих кандидатів просять подати у департамент економічного розвитку Львівської міської ради. Термін подачі – до 20 березня 2019 року. 

У відділі торгівлі міської ради зазначають про те, що в нашому місті є хороша традиція – публічно обирати компанію, яка згодом буде займатися проведенням та облаштуванням ярмарків в місті. Ярмарок традиційно відбувається заради того, щоб зберегти національні традиції і створити у Львові неповторну атмосферу Великодніх свят. Тож подати заявки на конкурс може кожен охочий, хто має досвід в організації та проведенні таких заходів. 

У Львівській міській раді нагадують, що проект має обов’язково охоплювати план-схему, містити візуалізацію основних елементів майбутнього ярмарку; тут має бути прописана інфорація щодо заходів, які мають відбутися в межах Великоднього ярмарку. Обов’язкова інформація, яку необхідно вказувати в проекті, має містити дані про заходи із благоустрою території і заходи щодо попередження мінімізації та забезпечення роздільного збору твердих побутових відходів, а також – соціальну складову. 

Для довідки: Великодній ярмарок у Львові — щорічний ярмарок, що проходить у Львові на проспекті Свободи, в квітні-травні місяці. Вперше такий ярмарок відбувся у нашому місті у 2009-2010 роках. Тоді він став першим Великоднім ярмарком західноєвропейського зразка в Україні. Щорічно це подія, на яку до Львові приїжджають гості з різних куточків України, а також туристи-іноземці. Тут можна спробувати традиційні національні страви українців, придбати сувенір на пам’ять про свято у Львові та гарно провести час з родиною. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.