П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У центрі Львова відремонтують урни та лавочки: на це потратять мільйон

Нещодавно стало відомо, що Галицька районна адміністрація Львівської міської ради у системі прозорих закупівель оголосила тендер на послуги з поточного ремонту елементів благоустрою, розповідає сайт “Львів Майбутнього” з посиланням на сайт “Варіанти“. Так, згідно з цим тендером, Галицька районна адміністрація замовила за 994 тисяч гривень ремонт зупинок громадського транспорту, лавочок, урн та дитячих майданчиків у районі.

Зазначені послуги переможець тендеру буде змушений постачати в районі до 31 грудня 2019 року. Сам аукціон має стартувати 5 березня. Планується, що вартість надання послуг буде коштувати 994 460 гривень, пише сайт. 

Як повідомляє згадане видання, закупівля складається із наступних лотів:

  • послуги з поточного ремонту вуличних меблів (йдеться про зупинки громадського транспорту, лавки, урни тощо) на території Галицького району, їхня вартість буде складати 200 000 гривень;
  • послуги з поточного ремонту дитячих майданчиків на території Галицького району, їхня вартість буде складати 294 460 гривень;
  • фарбування елементів благоустрою на території Галицького району, а вартість фарбування буде коштувати 500 000 гривень. 

Нагадуємо, що незодавно в ЛКП “Львівелектротранс” було підписано контракт з консорціумом у складі ТзОВ “Спільне українсько-німецьке підприємство “Електротранс” і ПАТ “Концерн-Електрон” про поставку у Львів нових тролейбусів, які мають бути дванадцятиметровими та низькопідлоговими. Підписання згаданого контракту назвали подією “епохальною” і знаковою, адже 50 нових тролейбусів підприємство отримає саме цього року, коли має відзначати своє 125-річчя. Проект модернізації міського громадського тролейбусного транспорту передбачає не лише закупівлю 50 нових тролейбусів у місто, а й реконструкцію тролейбусної контактної мережі та двох депо, розташованих на вулиці Промисловій та на вулиці Тролейбусній. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.