П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Комфортний сон: де знайти вишукану постільну білизну?

Уявіть собі: ви повертаєтесь додому після важкого робочого дня, приймаєте розслабляючу ванну з ароматною пінкою і поринаєте у чарівний світ сну. Постільна білизна, яка прикрашає ваше ліжко – важливий елемент для створення комфортних умов, гарного настрою та сімейного затишку. Обрати вишукану постіль для вашого дому ви можете у home-style.com.ua, де представлений широкий асортимент усіх, необхідних для сну, речей (постільна білизна, подушки, одіяла, пледи, покривала, наматрацники та ін.). 

Обираючи серед безлічі варіантів, слід дотримуватись кількох важливих критеріїв:

  • розмір; варто враховувати об’єми вашого спального місця (полуторний, двоспальний, євро, сімейний, дитячий, євроМакс і підростковий);
  • бренд. У інтернет-магазині товарів для дому “Домашній стиль” представлені товари популярних марок, які здобули світове визнання – турецьке виробництво “Mariposa” і український виробник “TAG Tekstil”, “Комфорт Текстиль”;
  • тип простирадла: звичайне і на резинці;
  • тканина: бязь, жакард, жатий шовк, мікросатин, перкаль, полікотон, полісатин з 3d- ефектом, полотно, поплін, ранфорс, сатин (сатин-жакард, сатин-люкс, сатин гладкошерстий), тенсел, фланель.
  • комплектація набору;
  • склад: “Домашній стиль” пропонує вироби з як з повністю натуральним складом (бамбук, льон, бавовна, шовк), так і з синтетичних волокон (віскоза, полікотон, поліестер).
  • колір;
  • зображення. 

Правильно підібрана постільна білизна забезпечить вам здоровий і міцний сон, ідеально доповнить інтер’єр вашого дому, ви можете обрати улюблений колір, дизайн, а як правильно доглядати, зберігати вироби – вас радо проконсультують клієнт-менеджери “Домашнього стилю”. На сайті інтернет-магазину ви також можете придбати подушки, одіяла, пледи, покривала, наматрацники, халати, рушники, штори чи скатертини. Здійснити покупку можна як оптом (для власників готелів, хостелів тощо), так і вроздріб. Приємний бонус для покупців – до кінця травня діє весняна знижка у розмірі до 20% на весь асортимент.

Постільна білизна – не лише необхідний предмет для кожного дому, але й чудовий подарунок з приводу будь-якого свята: весілля, новосілля, день народження, іменини, хрестини та ін. Якісний, вишуканий комплект для сну з цікавим принтом сподобається кожному: друзям, колегам, співробітникам, батькам. 

Не потрібно довго ходити магазинами – можна обрати оптимальний варіант й оформити замовлення просто на сайті. Доставку “Домашній стиль” здійснює по всій Україні.

Індивідуальний підхід, гарантія якості та низька ціна!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.