Вівторок, 23 Квітня, 2024

Комунальні сервіси, якими львів'яни можуть скористатися в онлайн-режимі

Традиційні способи оплати комунальних послуг та подачі показників поступово відходять в минуле. Останнім часом львів’яни дедалі частіше обирають для себе саме дистанційні варіанти оплати комунальних послуг, пише Львів Майбутнього. Для цього в нашому місті створені всі умови, адже чимало комунальних послуг тепер доступні в електронному режимі. 

Завдяки інтернету не та електронним сервісам львів’янам тепер не треба виходити на вулицю, йти в банківську установу чи на пошту, тиснутися в громадському транспорті чи стояти в довжелезній черзі, аби сплатити комунальні послуги. Для цього є окремі інструменти, доступні для кожного мешканця нашого міста.  

Найпопулярніший варіант оплати – сервіс easypay.ua 

2

На сайті easypay.ua львів’яни можуть сплатити комунальні послуги без сплати комісії. Для цього тут потрібно натиснути на кнопку “Комунальні платежі (Львів)”, а далі вже – сплатити кошти за споживання води, електроенергії, газу. Для цього треба буде ввести номер особового рахунку – його можна знайти на кожній квитанції, яка приходить вам на оплату кожного місяця.  

Сплатити комунальні можна і через “Приват24” 

3

Ще один інноваційний варіант оплати комунальних послуг без потреби виходити з дому – це додаток “Приват24”, через який теж можна сплатити комуналку і не тільки. Додаток дуже простий у користуванні, однак якщо ви сплачуєте послуги вперше – вам доведеться створити для себе шаблони. Згодом все буде відбуватися ще швидше і простіше, адже достатньо буде тільки відкрити шаблон і сплатити кошти за комунальні послуги.  

Третій варіант оплати комунальних послуг – сайт популярний Portmone 

4

Це – ще один спосіб оплати комунальних послуг, для якого не потрібно виходити з дому. Сайт пропонує зберегти шаблони миттєвих платежів, здійснення транзакцій за допомогою технології Masterpass та збереження електронних квитанцій. Щоб розрахуватись за комуналку, оберіть місто, у каталозі послуг натисніть “оплата комунальних послуг”. Щоб здійснити оплату, потрібно ввести номер особового рахунку та параметри своєї платіжної картки. 

Таких сервісів у Львові є чимало і за допомогою таких інновацій наше повсякденне життя стає комфортнішим. Про них потрібно знати і користуватися ними, аби крокувати в ногу з часом.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.