Вівторок, 19 Березня, 2024

Компанія SoftServe відкриває у Львові R&D інкубатор: що це і для кого?

Цими днями відома компанія SoftServe анонсувала відкриття у Львові спеціального R&D інкубатору – інтенсивної технічної програми, покликаної об’єднати студентів та розробників з метою налагодження співпраці над інноваційними проектами, розповідає сайт “Львів Майбутнього“. Директор Talent Acceleration Center у SoftServe Андрій Переймибіда зазначив, що в компанії очікують на прихід найбільш активних молодих людей, готових самовіддано працювати на проекті, який є досить короткотривалим, і реалізувати речі, які повинні визначати напрям розвитку індустрії на кілька років уперед. 

Сама інкубаційна програма буде тривати всього впродовж трьох місяців, повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. За цей час місцеві студенти будуть мати нагоду попрацювати спільно з R&D-менторами SoftServe над реальними проектами. Крім того, учасникам програми обіцяють участь в спеціальних навчальних модулях технологічного напряму. В компанії повідомляють, що за період роботи в інкубаторі учасники будуть отримувати стипендію у розмірі 200$ на місяць. Найкращим з учасників буде присуджено премії та запрошення на подальшу роботу у відомій компанії. 

Зараз в компанії відкрили набір на участь в програмі. Набиратимуть дві групи студентів, в кожній з яких буде всього 3-4 учасники. Заявки від охочих стати частиною команди і спробувати свої сили будуть прийматися до 25 квітня. Участь відкрита для всіх студентів, що навчаються на 1-5 курсах технологічних спеціальностей. 

Зазначимо, що один із проектів, в якому будуть брати участь студенти-учасники програми, має назву “Розпізнавання емоцій під час робочих нарад”. Він базується на технології штучного інтелекту і полягає в розробці спеціальної інтелектуальної системи. Завдання цієї системи – розпізнавання емоцій учасників програми, які вони проявлятимуть під час зустрічей. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.