Четвер, 25 Квітня, 2024

Lviv IT Cluster підтримав проект Creatives

Львівський ІТ Кластер цими днями висловив підтримку новому проекту. Як відомо, Львівський ІТ Кластер підтримує лише найцікавіші та найкреативніші проекти, і головною умовою є те, щоб вони обов’язково були українськими. Цього разу Львівський ІТ Кластер став партнером проекту Creatives, який розповідає про успішних українців в сфері креативної індустрії, повідомляє сайт “Львів Майбутнього“. 

Новий проект під назвою Creatives – це онлайн-видання, яке буде розповідати про українських лідерів креативних індустрій, українців, які досягають успіху. Засновники прагнуть мотивувати українців розвивати свій творчий потенціал, розміщуючи інформацію про успішні практичні кейси. Окрім цього, онлайн-видання буде розповсюджувати інформацію, корисну для старту нових власних проектів та реалізації ідей. Засновники проекту переконані в тому, що креативність – це не абстрактне поняття, а характеристика, притаманна кожній людині з народження, однак яку постійно потрібно розвивати. 

Львівський ІТ Кластер неодноразово виступав за підтримку нестандартних та оригінальних проектів, тому і долучився до проекту Creatives. Сьогодні ІТ-сфера є основним середовищем розвитку креативності, і поштовхом до створення нових креативних індустрій в Україні та світі. До слова, в Львівському ІТ Кластері вважають, що саме креативна економіка є тим, над чим зосереджений Львів протягом останніх кількох років, і на що мають звернути увагу і інші українські міста. 

Цікаво, що онлайн-видання Creatives, яке підтримав Львівський ІТ Кластер, розпочалося з надихаючих розмов з письменником Сергієм Жаданом, журналісткою Яриною Серкез та видавцем Тетяною Полонік. У планах проекту – проведення публічних інтерв’ю та зустрічі з героями проекту. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.