Субота, 20 Квітня, 2024

Львів облаштовує ЦНАП в смт Рудно: подробиці проєкту

Раніше мешканці селища міського типу Рудно були змушені звертатися до Центрів надання адміністративних послуг до міста Лева, адже досі в Рудно не існувало окремої установи Центру надання адміністративних послуг. Однак місто Лева планує виправити таку незручність і хоче відкрити у Рудно окрему таку установу, куди б місцеві жителі могли звернутися і отримати якісні адміністративні послуги, пише сайт “Львів Майбутнього”.  

Як повідомляють у прес-службі Львівської міської ради, майбутній ЦНАП у Рудно має запрацювати на вулиці Грушевського, 55. Для того, щоб облаштувати ЦНАП, міська рада має реконструювати приміщення за цією адресою. Тут кажуть, що реконструкція приміщення коштуватиме більше 8 мільйонів гривень. Замовником реконструкції приміщення стала Залізнична районна адміністрація.  

На якому етапі перебуває проєкт реконструкції приміщення для майбутнього ЦНАПу? 

Виконує роботи з реконструкції приміщення в Рудно ТзОВ “Економбуд-ЛВ”. Зараз до кінця дійшли роботи зовнішні та внутрішні. Місто завершило закупівлю спеціальної техніки та обладнання для облаштування ЦНАПу. Тож поки що новеньке обладнання підключають до мережі, а незабаром техніка може приступити до роботи.  

Окрім того, зараз компанія займається благоустроєм території, яка прилягає до майбутнього ЦНАПу.  

Яким буде ЦНАП у Рудно? 

послуги

Сама будівля, в якій незабаром запрацює новий ЦНАП, має два поверхи. Тож для того, щоб раціонально використовувати таку площу, вирішили облаштувати офіс ЦНАПу на першому поверсі будівлі. На другому поверсі будівлі планують зробити публічний простір, на якому можна буде проводити різноманітні зустрічі та навчання тощо.  

Перший поверх, офісна частина будівлі, є досить просторим. Тож його розділили на окремі зони для зручності. Так, приміщення поділять на декілька зон: 

  • “Інформаційна довідка” – рецепція, на якій відвідувачам будуть видавати бланки заяв та зареєструватися в електронній черзі; 
  • Зала очікування, де можна дочекатися з комфортом своєї черги. Також ця зала призначена для того, щоб відвідувачі тут писали заяви; 
  • Спеціально для найменших відвідувачів установи тут окремо діятиме дитячий куточок; 
  • Операційна зала; 
  • Зона, на якій діятиме вільний доступ до Інтернету. 

Майбутній ЦНАП в Рудно буде надавати повний спектр адміністративних послуг, тож мешканцям Рудно не доведеться їздити до міста, аби отримати необхідну послугу. В цій установі працюватиме сім адміністраторів.  

Пригадаємо, цього року львівські ЦНАПи розширили кількість послуг. Було інтегровано реєстрацію актів цивільного стану, також змінено послугу з видачі та внесення змін на застосування праці іноземців, а також тих осіб, які не мають громадянства.  

В Львівській міській раді неодноразово наголошували на тому, що хочуть зробити доступ до отримання адміністративних послуг простим і зручним для мешканців усіх районів нашого міста, а також селища міського типу Рудно. Сучасні ЦНАПи надають близько трьо сотень адміністративних послуг.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.