П’ятниця, 26 Квітня, 2024

У Львові встановлять 32 камери, які розпізнають обличчя

На таку систему відеонагляду було виділено майже 20 мільйоні в гривень. Про це під час брифінгу повідомив Павло Пец – керівник відділу оперативно-технічних заходів управління безпеки міста, пише Львів Майбутнього

Такі камери тестувалися на вулицях Львова впродовж двох років. Використовували різні системи аналітики від різних виробників.  

Вони розпізнають обличчя та номерні знаки з відстані 400 метрів. І якість нових відеокамер набагато вища за традиційні – вони працюють навіть у негоду, коли видимість дуже погана. 

Кажуть, такі відеокамери допоможуть в онлайн-пошуку злочинців і стануть необхідним інструментом для роботи правоохоронців. 

В основному, їх розмістять в центрі міста. Це спричинено найбільшою концентрацією львів’ян та, зокрема, приїжджих у туристичних місцях. Під час тестового режиму таких камер, за їх допомогою було знайдено 80 вкрадених машин.  

В першу чергу, камери встановлять у центральній частині міста, на головному та приміському вокзалах. За необхідності будуть доставляли і в інших місцях.  

Також скоро мають  встановити камери відеонагляду в парках та скверах Львова. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.