Вівторок, 23 Квітня, 2024

Що поляки хочуть збудувати при львівському аеропорту?

Цього тижня у Львові відбулась важлива зустріч перших осіб міста з закордонними партнерами – представниками польської будівельної компанії, які мають намір у Львівському державному аеропорту імені Данила Галицького збудувати новий термінал для вантажів, передає прес-служба Львівської ОДА.

Як повідомляє інформаційний портал “lviv-future“, ділова зустріч пройшла 7 листопада у стінах ЛОДА, де партнерів з Польщі приймав голова адміністрації Маркіян Мальський. У рамках зустрічі дві сторони – ЛОДА та польська компанія, підписали Меморандум про співпрацю і наміри із будівництва повітряного вантажного терміналу у Львівському аеропорту. Тим самим поляки погодились робити значні інвестиції у реалізацію вищезазначено проєкту. У рамках обговорення цього мегаплану очільник Львівщини Маркіян Мальський запропонував колегам для розгляду кілька ділянок при львівському летовищі. Також сторони обговорювали кроки подальшої співпраці та головні етапи втілення проєкту будівництва. У часі обговорення зазначили, що першим наступним кроком у цьому проєкті буде підготовка дорожньої карти, передає видання zaxid.net.

Зі свого боку поляки запевнили львів’ян, що вони можуть бути на 100% впевненими у якості виконання будівельних робіт та вчасним завершенням проєкту їх компанією. Вони виконають все, як буде зазначено у договорі, адже, додали, що їх компанія – одна з кращих у Європі. Вони давно займаються будівництвом складської та індустріально-офісної нерухомості, все роблять швидко, якісно і надійно. Тому, запевняють, вантажний термінал в аеропорту у Львові відповідатиме високим світовим стандартам.

Зазначимо, у ЛОДА також повідомили, що до втілення проєкту вони будуть залучати міжнародні інституції, які займаються розвитком авіаційної інфраструктури.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.