Субота, 20 Квітня, 2024

Поблизу Львова з'явиться нова транспортна розв'язка

Наступного року поблизу Львова має з’явитися нова транспортна розв’язка, повідомляє Львів Майбутнього. Мова йде про облаштування додаткової смуги дорожнього руху на території від ресторану “Рафаель” до розв’язки з селом Пасіки-Зубрицькі та Давидів. 

Про це стало відомо цими днями, під час апаратної наради у Львівській обласній державній адміністрації від начальника служби автомобільних доріг у Львівській області Руслана Кандибора.  

Чим обумовлене будівництво нової транспортної розв’язки саме на цій ділянці? Справа в тому, що тут постійно зростає інтенсивність автомобільного руху. Ця ділянка, по суті, постійно навантажена, а через посилення дорожнього руху тут знижується пропускна здатність. Тож поява нової транспортної розв’язки на цій території має дещо розвантажити дорогу.  

Так, начальник служби зазначив, що дорогу мають розширити орієнтовно на 70%. Цього можна досягти поступовими ремонтами цієї ділянки, однак все рівно зараз необхідно зосередитися на створенні проєкту облаштування дворівневої розв’язки поблизу Львова.  

Зазначимо, що ця ділянка руху й справді постійно навантажена автомобілями. Останніми роками кількість проїжджого тут транспорту тільки зросла. Сьогодні лише за одну добу на цій території може проїхати більше 25 тисяч автомобілів.  

Також в межах апаратної наради в адміністрації було оголошено про те, що на кільцевій дорозі біля Львова планують забрати світлофори і облаштувати кільця. На цій ділянці навіть затримка світлофора на декілька секунд спричиняє затори. Натомість поява кілець тут має вирішити проблему з постійними кілометровими заторами. Кільця мають забезпечити тут постійний рух, а ще – збільшити безпеку руху автомобілів на цій території. Відтак трафік на дорозі покращиться в кілька разів, впевнені в обласній адміністрації.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.