П’ятниця, 29 Березня, 2024

Як аеропорт «Львів» заробить 100 млн гривень?

Затверджений Кабміном фінплан на 2020 рік планує принести львівському аеропорту 92,6 мільйона чистого прибутку. Далі розповість “lviv-future”.

Таку інформацію дає прес-служба Міністерства інфраструктури.

Міжнародний львівський аеропорт імені Данила Галицького за підсумками 2020 року планує отримати 620,3 мійльона гривень від реалізації продукції. Відрахування в держбюджет будуть становити 220,8 мійльона гривень.

 Капітальні інвестиції становитимуть 81,1 млн грн ( без ПДВ). Основними їхніми напрямами є модернізація та модифікація загальною сумою 43,7 млн грн.

За таку ціну мають реконструювати: бокси на легкій лінійці ( 32 млн), системи протипожежного захисту терміналу А ( 4,5 млн), резервуари ( 1,8 млн), навіси (1,7 млн). Також планують придбати основні засоби на суму 27,1 мільйона гривень: конвеєрну систему обробки багажу (5 млн), комп’ютерну та оргтехніку (4,5 млн), рентген-генератор для обробки багажу (2,6 млн), шини, акумулятори (1,5 млн), транспортні засоби (1,4 млн), рентген-телевізійна машина ( 1 млн). Передбачається і придбання необоротних матеріальних активів (5 млн).

За статистичними даними потік пасажирів збільшився на 44,6%, порівняно з даними за осінь минулого року. Також збільшилась і кількість рейсів – на 24%.

До слова, нещодавно депутати ЛМР відмовились передавати львівський аеропорт у концесію. Вони запропонували прийняти його у комунальну власність міста.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.