П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Зі Львова запустили рейси до Тель-Авіва: подробиці

Відтепер зі Львова можна буде літати до Тель-Авіва, пише Львів Майбутнього. Перший авіарейс зі Львова до Тель-Авіва здійснили кілька днів тому, 24 листопада, і започаткувала це українська авіакомпанія SkyUp Airlines. 

Прес-служба аеропорту “Львів” повідомила, що повітряні рейси до ізраїльського Тель-Авіва будуть відбуватися два рази на тиждень – в четвер та в неділю. Вартість квитків – від 2343 гривень.  

Яким же був перший політ зі Львова до Тель-Авіва? Його наповненість склала 129 + 2 пасажири. Для того, щоб польоти були безпечними та захищеними, перший політ освятили українські віряни-паломники, а ще – ізраїльські ортодокси.  

Зазначимо, що останнім часом у львівському аеропорті зосередилися на відкритті регулярних рейсів. Наприклад, в жовтні відкрили регулярні напрямки до Києва (Бориспіль), Харкова, Праги. Наприкінці жовтня з нашого аеропорту здійснили перший виліт до Шарджі, а на початку листопада львівський аеропорт потішив урочистим відкриттям рейсу у Париж (Бове).  

Так, з того часу можна буде регулярно літати зі Львова до Бове, адже рейси відбуваються тепер двічі на тиждень, по середах та по суботах. До слова, Бове – це за 85 кілометрів від Парижа. 

Зазначимо, що продаж квитків до Бове розпочався ще в жовтні. У прес-службі аеропорту “Львів” повідомили також про те, що, купуючи квиток на авіарейс до Бове, також буде змога купити квиток на шатл-бас, який за годину довезе вас з Бове до Парижа.  

Це неабиякий крок уперед для нашого міста, адже раніше зі Львова до Парижа не існувало жодних авіарейсів.  

Для довідки: SkyUp – це відомий національний український авіаперевізник, лоукост, який запрацював у травні минулого року. Сьогодні авіаперевізник здійснює велику кількість міжнародних, внутрішніх та запланованих рейсів в різні куточки країни та світу.  

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.