П’ятниця, 29 Березня, 2024

Коли почнеться будівництво сміттєпереробного заводу у Львові: коментарі мера

Вже не перший рік у Львові говорять про будівництво сучасного зразкового сміттєпереробного заводу, необхідність в роботі якого з кожним роком тільки зростає, пише Львів Майбутнього. Та говорять про завод багато, однак і досі незрозуміло, коли ж нарешті почнеться будівництво заводу на вулиці Пластовій.  

Цими днями Андрій Іванович пригадав про завод і розповів під час брифінгу, коли ж справа почне рухатися далі.  

Так, за словами Андрія Садового, зараз місто активно працює над фіналізацією процесу запуску будівництва заводу з переробки сміття – невдовзі одна з компаній, яка виграє тендер, розпочне будувати завод на Пластовій. Досі ж ситуація зі сміттям у Львові залишається наступною: відходи з міста вивозять і захоронюють на полігонах, як і передбачають укладені раніше угоди.  

Сміттєпереробний завод у Львові: триває фінальний етап тендеру 

Ще давніше місто вийшло на фінальний етап тендеру з будівництва сміттєпереробного заводу на Пластовій – зараз активно тривають підготовчі роботи на ділянці, де незабаром має постати найбільший завод з переробки сміття в Україні. Великий об’єм роботи вже було зроблено і вже в цьому році місто готується до початку будівельних робіт.  

Невдовзі у Львові проведуть аукціон щодо визначення ціни 

Найближчим часом має відбутися ключовий етап, який дозволить точно сказати, яка ж компанія буде будувати сміттєпереробний завод у Львові. Це – аукціон щодо визначення ціни – будуватиме завод той, хто поставить найкращу ціную. Про кінцеву ціну і вартість будівельних робіт стане відомо, коли компанія підпише угоду.  

Пригадаємо, раніше проєкт будівництва сміттєпереробного заводу у Львові пройшов комплексну державну експертизу і отримав позитивний висновок від фахівців. Зазначимо, потужність заводу має становити 240 тисяч тонн відходів на рік за умови двозмінної роботи.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.